telefonul cu un arsenal pentru fotografie

0

Huawei P30 Pro e oficial și, ei bine, e echipat cu tot ce putea un telefon să ofere mai bine în fotografie. Dar e oare mai mult de-atât?

La fel ca în trecut, Huawei pune accentul pe fotografie cu seria P. Aduce un sistem cu patru senzori pe Pro și trei camere foto pe P30.  Telefoanele din seria P au adus ceva nou pe piață, iar acum Huawei înghesuie un arsenal foto într-un singur smartphone. Asta ar trebui să bucure orice entuziast de fotografie.

Ca design, Huawei P30 pro nu e foarte diferit de Mate 20 Pro. Camerele sunt așezate de data asta pe verticală. Marginile ecranului sunt rotunjite și avem sticla pe față și pe spate, iar rama este din aluminiu.

Ecranul de pe Huawei P30 Pro este un OLED de 6,47 inci cu o rezoluție Full HD+ crestat puțin în partea de sus sub forma de picătură. Ce-i special la Huawei P30 Pro și P30 sunt nuanțele de culoare de pe spate, din nou în degrade, iar modelele arată foarte bine. Culorile disponibile în România vor fi: negru, alb-albastru (breathing crystal) și verde-albastru (aurora).

Pe Huawei P30 Pro a dispărut difuzorul de sus, iar funcția sa este acum îndeplinită de ecranul OLED care vibrează. Dar mufa de căști n-a reapărut.

Senzorul de amprentă este încorporat în ecran și ar trebui să fie mai rapid și mai precis decât cel de pe Mate 20 Pro.

De ce Huawei P30 Pro are patru camere foto și ce faci cu ele

Camerele lui Huawei P30 Pro, așezate pe verticală. FOTO Florin Cașotă / PLAYTECH

Huawei P30 Pro are un senzor principal de 40 megapixeli f/1.6 cu stabilizare optică, un alt senzor ultrawide de 20 megapixeli (f/2.2) și o cameră telefoto de 8 megapixeli (f/3.4 cu stabilizare optică) capabilă de un zoom optic de 5x, un zoom hibrid de 10x și chiar de un zoom digital de 50x.

Pentru senzorul principal s-a renunțat la tehnnologia clasică Red Green Blue (RGB) și a fost înlocuită cu un filtru bayer Red Yellow Yellow Blue (RYYB). Acestă modificare ar trebui să permită…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.