Telefonul căruia îi pui încă un ecran ca să fie ca un Samsung sau Huawei

0

În februarie, Samsung și Huawei au prezentat telefoane pliabile. LG merge contra curentului și propune un telefon căruia îi poți atașa un alt ecran.

LG a prezentat două smartphone-uri: unul cu conectivitate 5G pentru care poți adăuga un al doilea ecran și încă unul pe care-l poți controla de la distanță, fără să-l atingi.

Primul este LG V50ThinQ 5G (da, ăsta este numele telefonului – în curând o să avem numere de înmatriculare pentru telefoane, la fel ca la mașini) și este primul telefon 5G de la LG care va fi lansat, și folosit, din martie în Coreea de Sud unde toți cei trei operatori din piață au rețele 5G puse la punct, după cum mi-a spus un reprezentant LG la standul companiei.

Noi, europenii, probabil va trebui să mai așteptăm ceva timp până când putem beneficia de conectivitatea 5G a unui astfel de telefon.

Ecran la puterea a doua pentru LG V50ThinQ 5G

LG V50 ThinQ 5G FOTO Florin Cașotă / PLAYTECH

Până una-alta, mai sunt câteva lucruri interesante ale V50ThinQ 5G. În primul rând, telefonul are un ecran OLED QHD+ de 6,4 inci, însă dacă asta nu este de ajuns atunci trebuie să știi că mai poți adăuga un al doilea ecran.

Dual Screen este un accesoriu care-ți adaugă încă un ecran OLED de 6,2 inci care te-ar ajuta să vezi mai bine un meci de fotbal, un concert, dar ar fi util și pentru gaming și multitasking. Poți să te uiți la un film pe un ecran și pe celălalt poți să ai alt program deschis.

Sau, poate mai interesant, pe un ecran ai putea să vezi transmisia unui meci de fotbal și pe al doilea ecran o altă transmisie, prin 5G, și tu ai putea să selectezi ce vrei să vezi.

Un alt exemplu de utilizare al celui de-al doilea ecran, pe care mi l-a dat reprezentantul LG, este acela de a vedea un concert pe un ecran și pe al doilea să vezi doar cadre cu o anumită persoană din trupa care concertează.

În teorie sună OK, dar nu știu cât de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.