Teja, specialistul remizelor! FCSB a evitat înfrângerea cu Dinamo Kiev cu golul lui Ioan Hora, din prelungiri

0

FCSB a terminat programul partidelor de pregătire din sudul Spaniei. Echipa antrenată de Mihai Teja a terminat din nou la egalitate, 1-1, de data asta împotriva celui mai valoros adversar întâlnit în Marbella, Dinamo Kiev, locul 2 în campionatul Ucrainei. Vicecampioana României a avut un meci de supravieţuire în care s-a apărat de cele mai multe ori, însă fără să aibă probleme reale din partea adversarului până la final. Ocaziile de gol ale echipei lui Teja au venit din partea lui Coman şi Rusescu, însă ambii au ratat şanse mari din poziţii favorabile, execuţiile finale fiind de slabă calitate. Ucrainenii au înscris unicul lor gol dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, în minutul 90. FCSB a revenit pe tabelă în ultimele secunde, atunci când Ioan Hora a pus bine capul la o centrare a lui Mihai Roman, reuşind astfel să marcheze la prima sa apariţie în tricoul vicecampioanei.

Partida a început cu FCSB într-un 4-2-3-1 ”clasic”, cu Stoian şi Nedelcu în faţa apărării, totul în lipsa lui Florentin Matei (accidentat) şi a lui Harlem Gnoere (neinclus în lot). Meciul contra ucrainenilor a însemnat şi debutul lui Ioan Hora în tricoul vicecampioanei, vârful care a semnat recent fiind folosit circa 20 de minute.


min 90+30 GOL FCSB! Ioan Hora înscrie la prima lui apariţie în tricoul vicecampioanei. Reuşita a venit după o centrare a lui Mihai Roman de pe dreapta, atacantul demarcându-se şi trimiţând mingea în poartă cu o lovitură de cap.


min 90 GOL Dinamo Kiev! Ucrainenii deschid scorul dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.


min 88 Marko Momcilovic a revenit pe teren după o pauză de 5 luni şi o zi! 


min 72 Ioan Hora debutează şi el în tricoul FCSB-ului. Atacantul are la dispoziţie 20 de minute pentru a-şi impresiona antrenorul. A intrat şi Stan, au ieşit Rusescu şi Coman.


min 63 Primele…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.