Tecău și Rojer sunt în semifinalele Mastersului de la Paris

0

MASTERS 1.000 PARIS – semifinale (dublu)

HORIA TECĂU / Jean-Julien Rojer – Mike Bryan / Jack Sock (2) 6-1, 7-5

După o oră de joc, Horia și Juls au reușit pătrunderea în cea de-a doua finală de la revenirea românului, care din cauza unei accidentări nu a jucat din aprilie până în august. Prima a fost la Winston-Salem, una pe care au și câștigat-o.

Ei vor lupta duminică, de la ora 13:15, pentru trofeul de la Paris cu perechea Marcel Granollers/Rajeev Ram (Spania/SUA), cei care în semifinale au beneficiat de forfaitul lui Oliver Marach și Mare Pavici.

Va fi a 54-a finală, a cincea de turneu Masters 1000,  jucată de Horia Tecău, el impunându-se până acum în 35. 

Horia Tecău este pe locul 31 ATP la dublu, iar Jean Julien Rojer, pe locul 23 ATP la dublu. Constănțeanul are 33 de ani, iar partenerul său este cu 4 ani mai vârstnic.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Meci extraordinar, de peste trei ore, între Roger Federer și Novak Djokovic, în semifinale. S-a impus sârbul, scor 7-6 (5), 5-7, 7-6 (3), fără însă ca elvețianul să-și fi pierdut vreodată serviciul, salvând 12 mingi de break!!!!

ACTUALIZARE 3 noiembrie, ora 20.30. Roger Federer a salvat, în total, 12 mingi de break. N-a cedat niciuna, în tot jocul. Scorul este 6-5, în setul decisiv, pentru Federer. Urmează Djokovic la serviciu

ACTUALIZARE 3 noiembrie, ora 19.50. 1-1 la seturi, în disputa Federer – Djokovic, din semifinale. Elvețianul a câștigat setul doi, scor 7-5. În primul set s-a impus sârbul, 7-6 (6). Finalistul se va decide în setul decisiv. Imediat după terminarea jocului, în sală va începe ultima semifinală de dublu, în care este implicat Horia Tecău.

epa07139422 Roger Federer of Switzerland returns the ball to Novak Djokovic of Serbia during their semifinal match at the Rolex Paris Masters tennis tournament in…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.