Tecău și Rojer s-au calificat în ”sferturile” Mastersului de la Paris

0

ACTUALIZARE 1 noiembrie, ora 15.40. Pe terenul 2 din cadrul complexului parizian, Tecău și Rojer s-au calificat azi în sferturile de finală în proba de dublu, după un succes cu emoții în partida cu perechea columbiană Cabal – Farah, favoriți 4, scor 7-5 (5), 5-7, 10-8. Meciul la durat exact două ore.

Românul și olandezul și-au luat astfel o revanșă în fața sud-americanilor, care i-au bătut în ultimele două turnee asiatice, împiedicându-i astfel să obțină punctele necesare participării la Turneul Campionilor (11-18 noiembrie).

Horia și Juls au servit fără greșeală până la 4-2, în setul secund. Adversarii au făcut break, egalând la 4, apoi au preluat conducerea. Românul și olandezul s-au precipitat și și-au mai cedat o dată serviciu, la 5-6, nereușind să ducă manșa nici măcar în tie-break. Luciditatea și precizia le-au revenit în super-tie-break, adjudecat la 8. 

Pentru un loc în semifinale, contra favoriților 6, duetul Raven Klaasen (Africa de Sud) – Michael Venus (Noua Zeelandă). Accederea în sferturile de finală este răsplătită cu 36.510€ și cu 180 de puncte ATP.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Perechea Jean-Julien Rojer / Horia Tecău s-a calificat, azi, în turul doi la competiția franceză, care are premii totale de 5.444.985€ și adună crema tenisulului mondial.

Duetul româno-olandez a dispus de perechea Grigor Dimitrov (Bulgaria) – Fabio Fognini (Italia), scor 7-6 (3), 6-4. Succesul le aduce 18.870€ și 90 de puncte ATP (AICI, tabloul de concurs).

În optimile de finală, pentru Tecău și Rojer urmează un duel de foc contra columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. Sud-americanii, favoriți 4, au avut liber în primul tur. Cabal și Farah i-au bătut pe Tecău și pe Rojer, la ultimele două dueluri directe, disputate pe tărâm asiatic, la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.