Team LeBron a câştigat All Star Game, după un meci cu 342 de puncte! Kevin Durant a fost desemnat MVP-ul evenimentului desfăşurat în Charlotte

0

Vedetele din NBA şi-au dat întâlnire duminică noapte la Charlotte, pentru All Star Game, ediţia cu numărul 68. Echipa lui LeBron James (Los Angeles Lakers) s-a impus cu 178-164 în faţa echipei conduse de Giannis Antetokoumpo. Kevin Durant a fost desesmnat MVP la finalul evenimentului.

Pentru al doilea an la rând, liderii desemnaţi pe baza voturilor şi-au putut alcătui echipa, indiferent de conferinţa în care joacă.

  • LeBron James a ales să joace în echipa de start alături de Kawhi Leonard, Kevin Durant, James Harden şi Kyrie Irving.
  • Giannis Antetokoumpo i-a avut alături pe Paul George, Joel Embiid, Stephen Curry şi Kemba Walker.

Echipa grecului Antetokoumpo a luat un avans considerabil după primul sfert, 53-37, mai bine de jumătate din puncte – 28 de puncte – fiind realizate de Giannis şi de coechipeirul său de la Milwaukee Bucks, Chris Middleton. Team Giannis s-a desprins chiar şi la 20 de puncte, dar Team LeBron a revenit în sfertul trei şi preluat controlul.

Finalul de joc i-a aparţinut lui Kevin Durant, cel care avea să fie desemnat MVP pentru a doua oară în carieră. Jucătorul campioanei Golden State Warriors a reuşit 11 puncte în sfertul patru, având un procentaj sută la sută, iar cu un total de 31 de puncte l-a eclipsat până la urmă pe Giannis Antetokoumpo, autor a 38 de puncte.

  • În 2018, Team LeBron a învins Team Stephen (James vs Curry) cu 148-145

De remarcat faptul că partida a fost un adevărat recital al aruncărilor de trei puncte.

Cele două echipe au avut nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.