Talpan s-a înfuriat şi iese la atac! EXCLUSIV | Acuze dure aduse de juristul CSA, după ultimul eveniment din procesul pentru prejudiciu: „Trebuie să plătească!”

0

Colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-a înfuriat când a aflat ce afirmaţii a făcut Gigi Becali vineri, după ce Tribunalul Bucureşti a suspendat procesul pentru prejudiciu intentat de Armată clubului FCSB, şi a remis ProSport un comunicat virulent. Ofiţerul acuză judecătoarea care a decis suspendarea procesului că a comis o eroare, că a tergiversat acest proces mână-n mână cu avocaţii lui Becali şi că le-a tolerat acestora „abuzul de drept“.

Reprezentantul CSA a menţionat că marca notorie Steaua aparţine Armatei, şi nu lui Becali, aşa cum a afirmat acesta din urmă în conferinţa de presă. Sentinţa, emisă în decembrie 2014 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, este definitivă şi irevocabilă, nicio instanţă din lume nemaiputând s-o schimbe. Judecătorii ICCJ au stabilit că Becali a fost de rea-credinţă când a înregistrat pe ascuns marca Steaua, în 2004, iar pentru asta – afirmă Talpan – latifundiarul va plăti cu vârf şi îndesat, pentru că a adus prejudicii statului român.
Iată comunicatul integral, aşa cum a fost trimis de colonelul Talpan pe adresa redacţiei:

„Solutia instantei pe scurt a fost următoarea: În baza Art. 413 Alin. 1 Pct. 1 Cod de Procedură Civilă suspendă judecata cauzei până la soluţionarea definitivă a cauzelor ce formează obiectul dosarelor 11539/3/2017 şi 48951/3/2017.
În primul rând, vreau să remarc superficialitatea instanţei, care nu ştie că, de fapt, dosarul este 11509/3/2017 şi nu 11539/3/2017.

În al doilea rând, privind soluţia în sine, nu sunt indeplinite conditiile prevederilor Art. 413 Alin 1 Pct. 1 deoarece  judecata nu depinde de solutionarea celor doua dosare mentionate mai sus de catre completul de judecata, în sensul că dezlegarea cauzei nu depinde de existenţa ori inexistenţa unui drept care face obiectul altei…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.