Supărare mare în Oltenia, după ratarea calificării în play-off. Sorin Cârţu: „Am pierdut o mare şansă să scriem istorie” + toate tunurile pe arbitraj

0

Universitatea Craiova a ratat şansa să mai lupte pentru a ajunge în grupele Europa League, după ce a remizat cu AEK Atena, scor 1-1, în partida retur. Oltenii au plecat cu un handicap în manşa secundă din turul 3 preliminar, au pierdut pe Ion Oblemenco în faţa grecilor, în meciul tur, scor 0-2.

În retur, Craiova s-a jucat însă cu ocaziile şi nu a reuşit să producă surpriza. În plus, oficialii din Oltenia acuză şi arbitrajul pentru imposibilitatea echipei lui Corneliu Papură de a accede în play-off.

În repriza a doua, ce dracu, au avut ăştia nişte faze prin minutul 95 şi 96. Au fost vreo patru, cinci situaţii incredibile, plus un penalty pe care arbitrul nu l-a dat. Am pierdut o mare şansă să scriem istorie. Ar fi fost una dintre cele mai mari surprize, să pierzi cu 2-0 acasă şi să vii aici să baţi cu 5-2, nu ar fi mirat pe nimeni la modul cum s-a jucat.

Au fost nişte momente în care puteai să întorci rezultatul negativ de la Craiova şi să faci aici o calificare istorică„, a spus Sorin Cârţu la Telekom Sport.

Preşedintele Craiovei a fost completat şi de preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea: „Am dat dovadă de naivitatea. Se putea obţine mai mult. Am ratat foarte mult pentru că unii jucători au prins o formă nefericită. La fel a fost şi cu aribtrii. Am avut penalty şi gol anulat în mod eronat.

Am avut 3-4 ocazii mari. Din păcate, Fortes trece printr-o perioadă neagră. E jucătorul nostru şi ne-am fi dorit să ne ajute mai mult. A ratat două ocazii mari. Dacă era Koljici, altul era deznodământul meciului„.

La 1-0 pentru AEK Atena, în repriza a doua (min. 57), Cristi Bărbuţ a înscris, dar arbitrul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.