Şumudică, prima reacţie după ce s-a înţeles cu turcii de la Gazisehir Gaziantep. Junior Morais, spre Turcia!

0


Marius Şumudică (48 de ani) s-a înţeles cu Gazisehir Gaziantep şi va fi noul antrenorul al echipei nou promovate în prima ligă din Turcia, dar spune că încă nu a semnat contractul. Tehnicianul român a lăudat condiţiile pe care le au turcii şi a vorbit despre eventualul transfer al lui Junior Morais, fotbalistul FCSB pe care l-ar vea în noua sa aventură din Ţara Semilunei.

Şumudică va semna pe doi ani cu Gazisehir Gaziantepspor. Va fi a doua experienţă a lui Şumudică în prima ligă din Turcia, după ce a antrenat în trecut la Kayserispor. Ultima echipă antrenată de român a fost Al Shabab, în prima ligă din Arabia Saudită, unde i-a avut sub comandă pe Constantin Budescu şi Valerică Găman.

„Nu am semnat. Urmează. Mâine dimineaţă cred că o să semnez. Ne-am înţeles, sunt singurul străin din prima ligă, sunt 17 turci. E un patron care îşi doreşte foarte mult, un om care are balans în tot ceea ce vorbeşte. Mâine dimineaţă semnăm şi va fi conferinţa de prezentare.

Contractul va fi pe doi ani de zile. Obiectivul este să nu avem probleme cu retrogradarea în primul an, pentru că vrem să formăm o echipă. Sunt foarte mulţi jucători pe care îi am pe listă. Sper ca şi de data aceasta să fiu inspirat şi, împreună cu jucătorii, să facem o figură frumoasă. Este una dintre cele mai puternice ligi din Europa. Ca şi terenuri de pregătire, ca şi facilităţi, ca şi cantonament este incredibil”, a spus Marius Şumudică, miercuri, la DigiSport.

În ceea ce priveşte transferurl lui Junior Morais, Şumudică n-a vrut să dea prea multe detalii. Denis Alibec (28 de ani), fostul său elev de la Astra,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.