Şumudică, o nouă înţepătură fină la adresa lui Mircea Rednic: ”E curios pentru mine, fără niciun fel de răutate şi de ironie” :)

0

Marius Şumudică (47 de ani) a lansat un nou atac la adresa antrenorului lui Dinamo, Mircea Rednic, plecat în toamnă de la Al-Faisaly, formaţia pe care o pregătea în Arabia Saudită. Tehnicianul lui Al-Shabab a scos în evidenţă rezultatele bune pe care le are fosta echipă a ”Puriului”:

”Dacă are mână liberă, probabil el va trebui să răspundă de acum încolo, dar ce e curios pentru mine, şi fără niciun fel de răutate şi de ironie, să ştii că Faisaly, de când a plecat Rednic, nu a piedut niciun meci. Deci Faisaly, în momentul de faţă, e una dintre cele mai bune echipe de aici, a ajuns la 23 de puncte şi a făcut nişte rezultate incredibile, chiar egaluri cu Hilal, cu Nasr, ieri au făcut egal cu Nasr, deci o echipă care joacă şi o echipă care joacă de trei ani împreună. Ei nu au schimbat străinii şi joacă foarte bine.

Acum nu vreau să fac niciun fel de aluzie, că era Rednic, că a plecat, nu, dar vă spun sincer că ceva s-a întâmplat acolo fiindcă erau aceiaşi jucători care anul trecut terminaseră pe locul 5. Nu ştiu, pe locul 5 terminaseră, erau în coada clasamentului, iar în momentul în care Rednic a plecat, au început să urce şi sunt pe locul 6-7, fără nicio înfrângere. A venit un brazilian, chiar e una dintre echipele care marchează şi joacă foarte bine”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Totuşi, fostul campion al României cu Astra pare să fi încetat războiul cu Mircea Rednic şi îi ţine pumnii în ”misiunea” de a duce Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano: „Nu vreau să vorbesc şi nici nu vreau să fiu răutăcios, eu am îngropat securea războiului. E mult spus aşa, cu Mircea Rednic, fiindcă el este un tip care am crezut că ţine la glumă, dar la un moment dat deja începusem să ne atacăm şi nu are rost. Nu ştiu, el ştie cel mai bine ce are de făcut la Dinamo în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.