Şumudică l-a ridicat în slăvi pe Gigi Becali şi e mai mult decât tentat să ajungă la FCSB: „Sunt un antrenor profesionist, îmi doresc performanţă”

0

Antrenorul echipei Al Shabab, Marius Şumudică, a spus că pentru moment e dificil să ajungă la FCSB, deoarece are o clauză mare de reziliere şi discută prelungirea contractului cu echipa din Arabia Saudită. În acelaşi timp, Şumudică are numai cuvinte de laudă la adresa lui Becali. Patronul FCSB a recunoscut că Dan Alexa şi Mihai Teja sunt pe lista lui, dar mai există şi varianta unui antrenor surpriză. Zvonurile ar fi că al treilea este Dan Petrescu, Laurenţiu Reghecampf sau Marius Şumudică.

Un adevărat simbol pentru suporterii Rapidului, Marius Şumudică, l-a ridicat în slăvi pe Becali, spunând că îşi doreşte ca într-o zi să ajungă la clubul său: „Gigi Becali vorbeşte aproape săptămânal cu mine. Gigi Becali este prietenul meu, niciodată n-am ascuns asta. De multe ori mă întreabă lucruri despre fotbal, iar eu încerc să fiu obiectiv. Mi-ar plăcea să lucrez cu Gigi Becali, pentru că investeşte. Aş vrea să văd dacă aş putea să-l dovedesc, din punct de vedere profesional. Sunt un antrenor profesionist, care îşi doreşte să facă performanţă.

Eu nu am spus că vin la FCSB în momentul de faţă, sunt sub contract încă un an şi jumătate şi suntem în discuţii să prelungim. Repet, Gigi Becali îşi doreşte să facă performanţă, aşa cum îmi doresc şi eu. Cred că aş putea să port o discuţie cu acest om şi să facem rezultate împreună. Nu spun asta ca să vin la FCSB acum. Oriunde l-aş avea patron pe Gigi Becali, cred că am putea să facem performanţă. E greu să vin la FCSB în momentul de faţă, am o clauză de reziliere. Dorinţa mea e să fac performanţă”, a spus Şumudică, pentru Digi Sport.

Antrenorul Nicolae Dică e ca şi plecat de la FCSB după eşecul cu CFR Cluj. Enervat de schimbările lui Dică, Becali a plecat de la stadionul la scorul de 1-0 şi a anunţat că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.