Stoican, ”show” la conferinţa de presă: ”Opriţi-vă! Opriţi-vă că am meci cu FCSB”. Mesaj dur pentru conducere: ”Vreau linişte! Lăsaţi-mi jucătorii în pace, nu-i mai jigniţi. Nu sunt muritori de foame! Mănânc pe toată lumea care se ia de jucători”

0

Antrenorul Flavius Stoican a răbufnit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCSB. După două săptămâni de scandaluri la vârful clubului, tehnicianul a cerut linişte din partea conducerii şi a lansat un mesaj dur către directorul general Horia Sabo să nu-i mai jignească pe jucători şi să le dea salariile, pentru că este un drept al lor.

”Jucăm contra unei echipe cu jucători valoroşi, tineri o mare parte dintre ei, dar cu o calitate impresionantă. Sunt convins că vom face o partidă mare, pentru că antrenez jucători pe care îi apreciez foarte mult, care au reuşit să opună rezistenţă FCSB-ului în meciurile trecute. Am alături de mine doi oameni care au fost decisivi cu FCSB în meciurile trecute, Ionuţ Panţîru şi Andrei Cristea. Am jucători pe care îi văd cum muncesc la antrenamente pe această temperatură, îi văd cât de mult îşi doresc şi văd în ochii lor dorinţă de a face un meci mare. Toate problemele care s-au întâmplat la echipă în ultima perioadă, toate declaraţiile, nu ne-au făcut bine, dar de aceea îi voi respecta toată viaţa. Jucătorii strâng în ei şi vor să demonstreze că indiferent de declaraţiile care nu ne fac bine, ei îşi văd doar de antrenamente şi de ceea ce au de făcut pe teren.

Vreau ca fiecare dintre noi, cei care facem parte din acest club, când mergem acasă să ne uităm în oglindă şi să vedem ce am făcut bun pentru această echipă. Fără să facem declaraţii prin presă. Noi, pentru noi. Cum le spun şi jucătorilor, ca atunci când merg acasă să se uite în oglindă, să vadă dacă a făcut ceva bun pentru echipa asta. Pentru toţi ceilalţi, le aduc eu şi cu jucătorii merite exact cât merită ei. Le iau din meritele jucătorilor şi le dau ce vor ei să audă. Toţi au făcut bine, dar vă rog eu, STOP! Opriţi-vă, că avem meci contra FCSB!…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.