Ștefan Mandachi îl ironizează din nou pe Dragnea: cum arată clipul care a devenit viral

0

Ștefan Mandachi, omul care a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova revine cu un nou clip.

Ștefan Mandachi e cunoscut publicului drept omul care a reușit să construiască, din surse proprii, primul metru de autostradă din regiunea Moldovei. El a reușit să mobilizeze o țară întreagă pe 15 martie, atunci când a organizat protestul #șîeu.

Timp de 15 minute, la ora 15, multe instituții și-au întrerupt lucrul, moment în care a fost inaugurat și primul metru de autostradă, între oraşul Suceava şi satul Cumpărătura. La inaugurarea acestuia, au participat aproximativ o mie de oameni, care au cerut, la unison, prima autostradă a Moldovei.

Clipul în care Ștefan Mandachi îl ironizează pe Dragnea

În montajul postat pe pagina lui de Facebook sunt prezentate imagini de la inaugurarea metrului de autostradă, imagini cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Fix două luni au trecut din 15 martie, șîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova… (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat)”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

În noul clip postat de Ștefan Mandachi pe Facebook, președintele țării se aude spunând „#şîeu”, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, e prezentat cu o declarație în care îi ironizează pe inițiatorii protestului.

Șeful PSD vorbește despre construcţia de autostrăzi: „Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă”, spune liderul PSD.

În ziua protestului, Liviu Dragnea îl numea pe Ștefan Mandachi „șmecher „.

„Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru – să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, care am înţeles că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea să îi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.