Spaniolii de la Mundo Deportivo i-au dedicat un articol lui Adrian Mutu, în prima zi din 2019: ”A intrat într-o spirală a scandalurilor despre droguri, sex şi o mafie din care nu a putut ieşi”

0

Spaniolii de la Mundo Deportivo i-au dedicat un întreg articol lui Adiran Mutu, în prima zi din anul 2019. Acesta este ”focusat”, mai mult, pe viaţa extrasportivă pe care o avea cel poreclit ”Briliantul”.

Jurnaliştii iberici cred că Adrian Mutu se anunţa a fi un mare star al României, dar tentaţiile l-au ”tras în jos” pe actualul antrenor al echipei secunde a celor de la Al-Wahda: ”România nu a fost niciodată o superputere în lumea fotbalului, dar a avut jucători care au ajuns la cel mai înalt nivel. Unul dintre ei, cu permisiunea marelui Gică Hagi, a fost Adrian Mutu, un jucător care părea că va ajunge un mare star, dar a sfârşit când a intrat într-o spirală a scandalurilor despre droguri, sex şi o mafie din care nu a putut ieşi”, scrie Mundo Deportivo.

Întreaga carieră a lui Adrian Mutu este povestită în articolul publicat de jurnaliştii spanioli, inclusiv scurta sa experienţă la Chelsea, club care a renunţat la serviciile sale după scandalul în urma căruia Mutu a fost depistat pozitiv la testul anti-doping. Atunci, fostul atacant a părăsit gruparea de pe Stamford Bridge, semnând cu Juventus, la începutul anului 2005:

”A început cum nu se poate mai bine. Patru goluri în primele sale trei meciuri în albastru l-au făcut o piesă foarte importantă. Fostul său antrenor, Claudio Ranieri, i-a reproşat lipsa implicare şi viaţa de noapte. Situaţia s-a înrăutăţit odată cu venirea lui Jose Mourinho, în vara anului 2004. ”Te-ai accidentat acasă sau pe bancă?”, l-a întrebat antrenorul portughez după un meci teribil împotriva celor de la Aston Villa”, mai scrie Mundo Deportivo.

Zece goluri şi nouă pase decisive a bifat Adrian Mutu în tricoul celor de la Chelsea, pentru care a evoluat în 37 de partide. A fost singura experienţă a ”Briliantului” pe teritoriul Angliei.

În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.