Spania – România, în Rugby Europe International Championship

0

Căpitanul naţionalei de rugby a României, Mihai Macovei, spune că tricolorii au de luat o revanşă în faţa Spaniei, sâmbătă, în etapa a 3-a din Rugby Europe International Championship (REIC), la Madrid, după ce anul trecut ibericii au câştigat cu 22-10.

”Este important să creştem nivelul faţă de ce am jucat cu Georgia şi cu Germania, să arătăm o altă faţă (…) După tot ce s-a întâmplat anul trecut avem o revanşă de luat. Sper să nu mai intrăm cu atitudinea aceea, de a ne vedea câştigători înainte de a începe meciul şi cred că toţi ne-am învăţat lecţia după ceea ce s-a întâmplat acolo. Atunci am fost foarte siguri că vom câştiga şi ştim cum s-a terminat totul. Trebuie să fim realişti, să nu ne subestimăm adversarul, să jucăm ce ştim mai bine, să credem în noi şi în şansa noastră, să luptăm pentru fiecare balon, până în ultimul minut de joc”, a spus Macovei, într-un interviu acordat site-lui FRR.

Căpitanul ”Stejarilor” a menţionat că FRR a luat o decizie bună ca antrenamentele naţionalei înainte de meciul cu Spania să se desfăşoare în oraşul francez Colomiers, la clubul de rugby de aici evoluând atât el, cât şi alţi doi jucători ai primei reprezentative, Marius Antonescu şi Otar Turaşvili.

”Ne-am reunit la Colomiers, am luat-o de la capăt cu antrenamentele şi sper că până duminică, la ora meciului, să mai reglăm din problemele pe care le-am avut până acum în joc (…) Vremea e mai puţin capricioasă, e mai cald, avem terenuri bune de antrenament, condiţiile sunt mult mai bune, federaţia a luat o decizie potrivită cu acest stagiu aici. Contează mult să ai un teren bun, cu iarbă, să poţi face antrenamentele cum trebuie. Condiţii avem, aşa că nu ne rămâne decât să ne dăruim la antrenamente, să fim cât mai concentraţi şi să aducem a doua victorie în această competiţie, cu Spania”,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.