Sorana Cîrstea – Caroline Garcia, ACUM, în decisiv | LIVE BLOG: sportiva din Franţa execută fără milă la prima minge de break avută după zece game-uri

0

  • LIVE: 4-6, 6-3, 0-3 Sorana Cîrstea (93 WTA) – Caroline Garcia (22 WTA), în turul doi la Madrid.
  • Petra Kvitova aşteaptă în optimi.
  • După Simona Halep, România are şansa de a califica o a doua jucătoare în optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Partida este în transmisiune directă pe DigiSport 2 şi în fornat LIVE BLOG pe www.prosport.ro

 

► Sorana ţipă, după ce o minge de rebreak trece pe lângă ea. Garcia face în momentele decisive cele mai bune alegeri, cele mai bune puncte, deşi, cu un 3-0 dureros în setul trei, a 22-a jucătoare a lumii are în cont, per total, doar două puncte în plus faţă de Sorana.

BREAK Garcia. Sportiva din Franţa are un plus de agresivitate, iar Sorana este din nou ineficientă la minge de break scăpând mingea afară pe centrul terenului. 2 din 3 la mingi de break, în partidă, pentru Garcia, 1 din 10 pentru Cîrstea.

► Garcia dă restart rapid după pierderea setului doi. Are avantajul de a servi prima în decisiv: un singur punct cedat în drum spre 1-0.

► SET Sorana Cîrstea, 6-3. Sorana face exact ce trebuie şi pune punct unei manşe intense, ducând decizia în decisiv. Garcia pleacă la vestiare. 44 de minute de luptă, câte 8 lovituri câştigătoare, o greşeală neforţată în plus pentru Garcia.

► BREAK Sorana! Românca trece de la agonie la extaz. Strigă, tare: „Nu e posibil aşa ceva!”, după ce ratează passing-ul decisiv pe minge de break, într-un al treilea game de retur al meciului în care a avut 15-40. Sorana este exasperată, însă obţine până la urmă break-ul, Garcia cedând în fine în raliu şi nemaireuşind aceleaşi servicii imparabile pe minge de break. Cîrstea serveşte la 5-3.

► Luptă Sorana! Pumnul e strâns, tura pe lansare e apărată. Cîrstea nu se pierde cu firea, păstrează agresivitatea şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.