Sophie Turner s-a distrat la petrecerea burlăcițelor alături de fosta sa colegă de platou, Maisie Williams

0

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Las Vegas, la începutul lunii mai, însă fanii cred că festivitățile pentru cea de-a doua nuntă urmează să-i ia prin surprindere. Sophie a fost văzută alături de mai multe prietene, inclusiv fosta ei colegă de platou, Maisie Williams, luând un avion privat din Londra către Spania, în urmă cu trei zile. Destinația aleasă a fost Benidorm, un oraș mic din Spania, locație dezvăluită de prietena lui Sophie, Maddie Spalding, pe Instagram. Fetele s-au fotografiat atât pe pistă, cât și la bordul avionului.

„Nu putem avea lucruri drăguțe. Întregul avion ne-a răsfățat cu McDonald’s și băuturi când am decolat. Binecuvântată fie inima însoțitorului de zbor”, a scris una dintre prietenele lui Sophie, Blair Noel Croce. După ce au aterizat în Spania, fetele s-au îndreptat către hotel și au petrecut seara la barul de pe acoperiș, îmbrăcate în halate asemănătoare, încă un detaliu care i-a făcut pe fani să creadă și mai tare că Sophie a găzduit petrecerea burlăcițelor.

Joe Jonas doar ce s-a întors zilele acestea din Ibiza, unde a fost alături de câțiva prieteni. Și în acest caz, fanii au crezut că Joe a organizat petrecerea burlacilor, mai ales că a postat o serie de fotografii alături de prieteni, cu mesajul: „Băiatul. Băieții. Un weekend incredibil plin de celebrare în Ibiza. Vă iubesc pe toți.”

După ceremonia lui Sophie și Joe din Vegas, Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas, a confirmat că va exista și o a doua nuntă. Înainte de Las Vegas, Joe Jonas a admis că va schimba jurăminte cu Sophie Turner în Franța, vara…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.