”Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea”

0

Carmen Dan s-a aruncat la niște afirmații foarte ciudate pe parcursul zilei de marți, când a amenințat protestatarii anti-PSD cu o sesizare la pachet pe marginea violențelor închipuite de la mitingurile PSD. Reacția lui Ludovic Orban a fost pe măsură.

Într-un set de declarații făcute marți seara de liderul PNL, Ludovic Orban a ”dat de pământ” cu ministrul de Interne după ce aceasta a abuzat de funcția pe care o deține pentru a amenința oamenii care au o problemă cu guvernarea PSD. Tonul a fost unul surprinzător de agresiv.

„Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan recurge în mod abject la anchetarea manifestanților anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim și pașnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd și penibil în victima unor asasini și bătăuși închipuiți în timp ce folosește jandarmeria și toate forțele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani și jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din pușcării”, a afirmat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă remis marți și citat de Mediafax.

Președintele Partidului Național Liberal a insistat pe faptul că un astfel de comportament este un abuz și o manifestare de ”josnicie”, fără precedent. „Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcție care ar trebuie să apere drepturile și libertățile cetățenilor la manifestare liberă și pașnică a nemulțumirilor lor față de guvernarea țării. În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.