Skoda Scala – primele informații și fotografii oficiale

0

Skoda Scala a fost prezentată oficial în cadrul unui eveniment desfășurat la Tel Aviv. Scala este modelul cu care constructorul ceh va înlocui Rapid.

Opţional va putea fi comandat un panou de bord digital Virtual Cockpit, care are cel mai mare afişaj din segment (10.25 inci)

În ceea ce privește designul exterior, Scala urmează liniile trasate de conceptul Vision RS, prezentat în această toamnă, la Salonul Auto de la Paris. Pentru Skoda Scala a fost utiliza platforma A0 MQB și noul model are rolul de a introduce noua filosofie de design a producătorului din Cehia.

Opţional va putea fi comandat un panou de bord digital Virtual Cockpit, care are cel mai mare afişaj din segment (10.25 inci)

Scala are o lungime de 4.362 mm, o lățime de 1.793 mm, o înălțime de 1.471 mm și are un ampatament de 2.649 mm. Volumul portbagajului este 467 de litri și prin rabatarea scaunelor se poate obține un spațiu de 1.410 litri.

Skoda Scala – motorizări

Noua Skoda Scala primește la debut trei propulsoare pe benzină și un motor diesel. Cele pe benzină sunt două motoare cu trei cilindri – 1.0 TSI/95 CP și 1.0 TSI/115 CP și un motor cu patru cilindri de 1.5 litri TSI /150 CP. Motorul de 1.0 TSI/95 CP poate fi cuplat doar cu o cutie manuală cu 5 rapoarte, iar pentru celelalte  două motoare vor fi disponibile o cutie manuală cu 6 trepte sau o cutie automată DSG cu șapte rapoarte.

Motorul diesel este unul de 1,6 litri și 115 CP, iar anul viitor va fi disponibil și un propulsor 1.0 G-TEC/90 CP care va folosi CNG. Pentru aceste motoare vor fi disponibile o cutie manuală cu 6 trepte sau o cutie automată DSG cu șapte rapoarte. Pentru diesel se poate comanda  o cutie manuală cu 6 trepte sau o cutie automată DSG cu șapte rapoarte, iar motorul 1.0 G-TEC va fi disponibil doar cu o cutie manuală cu șase trepte.

Opțional poate fi comandat un Sport Chassis Control prin intermediul căruia se pot efectua mai multe setări care modifică comportamentul dinamic al mașinii.

La interior este oferit sistemul multimedia Modular Infotainment Matrix care are în funcție de versiune un ecran de la 6.5 inch până la 9.2 inch. Opţional va putea fi comandat și Virtual Cockpit cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.