Skoda Scala, poze și informații oficiale: motoare de până la 150 CP, instrumentar digital de bord și sisteme moderne de siguranță pentru noul hatchback compact

0

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul hatchback compact Scala. „Vărul” lui Volkswagen Golf va fi disponibil pe piață începând cu jumătatea anului viitor și promite motorizări diesel și benzină cu puteri de până la 150 CP. Skoda a pregătit un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și tehnologii moderne pentru interior.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În urmă cu câteva luni, Skoda a dezvăluit că Scala va fi numele hatchback-ului compact care va înlocui Rapid Spaceback în gama de modele. „Vărul” lui Volkswagen Golf a fost prezentat oficial și introduce o nouă filozofie de design.

Skoda Scala a fost expus în cadrul unui eveniment desfășurat în Tel Aviv și este primul model al mărcii din Mlada Boleslav produs pe baza arhitecturii MQB A0 a Grupului Volkswagen.

Skoda Scala: date esențiale

● Skoda Scala este primul model din gama constructorului din Mlada Boleslav care mizează pe filozofia de design introdusă odată cu lansarea conceptului Vision RS în cadrul Salonului Auto de la Paris. 

● Noul Scala devine primul model vândut de producătorul ceh în Europa care are numele mărcii inscripționat pe spate în locul clasicului logo.

● Noul hatchback compact dezvoltat de Skoda va fi disponibil cu faruri și stopuri cu LED. Pentru prima dată, producător ceh oferă opțional și indicatoare spate dinamice. De asemenea, farurile full-LED sunt și ele disponibile opțional. 

● Skoda Scala măsoară 4.362 de mm, are o lățime de 1.793 de mm și o înălțime de 1.471 de mm. Ampatamentul măsoară 2.649 de mm.

● Spațiul pentru genunchi este de 73 mm, în timp ce spațiul pentru cot ajunge la 1.425 mm, iar cel pentru cap la 982 mm. Ultimele două valori sunt valabile pentru pasagerii…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.