Simona, Regina României! Pupaţi-i mâinile şi picioarele! Opinia lui Caramavrov

0

Simona, Regina României, ne aşează din nou în fruntea Europei şi a lumii, după calificarea în finală la Wimbledon. A fost o demonstraţie de forţă în semifinala cu Svitolina, 6-1, 6-3, după numai o oră şi 14 minute de joc.

Toată floarea cea vestită a tenisului, toţi „englezoii” aroganţi sau oameni obişnuiţi, toţi specialiştii acestui sport au văzut azi o jucătoare de nota 10, care practică un tenis fenomenal, curat, exact, plăcut ochiului, eficient, strălucitor în multe momente.

Da, Simona Halep e de 10, aşa cum a fost Nadia la Montreal. Şi dacă Nadia e Zeiţa, Simona poate fi numită Regina României, cum şi un alt constănţean, Gheorghe Hagi, a fost şi a rămas, prin ce face acum, Regele din fotbalul nostru.

„România, te respect!”, aşa ar trebui să strige toată protipendada din clasa socială a Tenisului. Şi asta datorită româncei Simona Halep, care le-a arătat celor prezenţi pe terenul principal de la Wimbledon şi celor care au urmărit meciul pe Mapamond, cum se joacă tenis pe iarbă.

Da, fraţilor, specialista pe zgură Simona Halep joacă un tenis excepţional şi pe iarbă, ba şi pe hard, unde a făcut finală de Australian Open în 2018. Ceea ce demonstrează că e o jucătoare completă, că poate bate pe oricine, pe orice suprafaţă.

Mă tot roade să le dau o replică acidă haterilor care au tot contestat-o pe Simona, dar îmi dau seama că oamenii ăştia mărunţi chiar nu merită atenţie.

Aşa că mă întorc la imensa Simona Halep, care se află de 5 ani în Top 10 mondial, fără pauze! Ce constanţă mai mare de atât vreţi? Simona e în prim-planul tenisului mondial de 5 ani, a câştigat Roland Garros, a mai jucat două finale la Paris, a disputat amintita finală din Australia, acum joacă ultimul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.