Simona Halep – Venus Williams se joacă ACUM. Simo a condus cu 3-0 în debut, fanii se bronzează în interiorul complexului şi ascultă muzică de relaxare. Stere Halep e atent la tot ce mişcă | LIVE BLOG

0

Simona Halep – Venus Williams, de la 23:30, în optimile turneului de la Miam. Urmăreşte LIVE BLOG pe ProSport al şaptelea duel direct dintre Simona şi sora mai mare a familiei Williams.

  • LIVE ACUM | Simona Halep – Venus Williams 4-3

23:57 Campioana de la malul mării mai are un break avans. Americanca leagă două gameuri şi se apropie de Simona, care urmează la serviciu. Venus a salvat trei oportunităţi de break.

23:51 Nr.3 WTA e consecventă pe lovitura de dreapta. Mingile sale au adâncime şi se distanţează la 2-0. Vizibil iritată, cu un serviciu moale, prietena Irinei Spîrlea nu-şi găseşte cadenţa şi Halep valorifică prima minge de break din gameul al treilea. E 3-0 pentru Simona, care urmează la serviciu.

23:44 Început perfect pentru eleva lui Daniel Dobre. Constănţeanca speculează prima din cele două mingi de break, pe fondul unui serviciu palid al americancei, şi îşi ridică moralul cu un start lansat, sub privirea atentă a antrenorului Daniel Dobre. E şi Stere Halep la meci, semne bune meciul are!

23:35 Cele două jucătoare au intrat pe Hard Rock Stadium în aplauzele spectatorilor, iar meciul începe cu Venus la serviciu.


23:16 Halep – Williams, în linie dreaptă! Roger Federer nu ne-a înşelat aşteptările, şi-a păstrat fără emoţii serviciul, l-a învins pe Krajinovic, 7-5, 6-3, şi a făcut posibil mai repede al şaptelea duel direct între Simona şi sora mai mare a familiei Williams.


22:50 Şi Federer livrează! Marele campion elveţian a fost condus cu break în primul set, dar a revenit, l-a câştigat cu 7-5, iar acum conduce (2-0) şi în manşa a doua. Dacă lucrurile merg logic, meciul Simonei va începe cam în jumătate de oră.


21:25 It’s Federer…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.