Simona Halep s-a calificat în prima finală a sezonului, la Doha, după o revenire de poveste în semifinala cu Elina Svitolina! Adversara din ultimul act

0

Angelique Kerber – Elise Mertens 4-6, 6-2. 1-6, în meciul în care decide adversara din finală.

  • *** Elise Mertens, prima în avantaj. Belgianca a făcut break-ul, a avut, la un moment dat, minge de 5-1 în primul set, dar Kerber a revenit în stilul Simonei. 3-4 acum, cu serva la nemţoaică.
  • *** SET MERTENS! Belgianca pune presiune pe serviciul adversarei la 5-4, Kerber face două greşeli neforţate consecutive, iar numărul 21 WTA câştigă prima manşă, scor 6-4!
  • *** Kerber preia controlul în setul al doilea. Nemţoaica se apără bine în câteva puncte, profită de un moment de neatenţie al lui Elise, iar asta se traduce printr-un 3-2 şi serviciul pe tabelă.
  • *** SET-SET! Kerber îşi ridică nivelul, Mertens scade puţin, iar germanca face al doilea break al setului şi împinge semifinala în decisiv: 6-2, după doar 31 de minute. Mertens deschide cu serviciul ultima manşă.
  • *** BREAK MERTENS. Belgianca e prima care rupe echilibrul în decisiv, după un game foarte solid pe serviciul adversarei. 3-1 pentru Elise, care se află în faţa unui game teribil de important care, odată câştigat, îi va oferi un avantaj imens.
  • *** GAME MERTENS. Elise găseşte calea, cu un lob superb, şi devine favorită uriaşă la calificarea în finala de la Doha.
    *** GAME, SET ŞI MECI MERTENS! Elise şi-a păstrat calmul şi s-a calificat în finala de la Doha, unde va sta pentru a treia oară faţă în faţă cu Simona Halep.

Simona Halep traversează o formă foarte bună în aceste zile, iar acest lucru s-a văzut şi în partida cu Elina Svitolina, devenită una dintre principalele rivale în circuitul WTA. După două victorii senzaţionale în Fed Cup la Ostrava, jucătoarea nr. 1 din România a realizat un meci şi mai bun în compania sportivei din Ucraina. Cel mai bun joc din 2019!

Prima semifinală a fost de un nivel foarte ridicat, ambele…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.