Simona Halep pune sub semnul întrebării prezența în echipa de Fed Cup: ”Vom vedea ce va fi în viitor”

0

Întrebată de corespondentul Digi Sport la Stuttgart dacă va dori să o ia de la capăt anul viitor în FedCup, Simona a răspuns: „Este foarte la cald această întrebare, sunt epuizată, vom vedea ce va fi în viitor. Mereu va rămâne visul de a face o finală de FedCup, voi vedea dacă voi fi sănătoasă, gata de joc şi aptă sută la sută aşa cum am fost în Franţa, voi da totul pe teren.”.

Simona Halep a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat la meciul cu Franța din Fed Cup: ”Am fost foarte dezamăgită și tristă”.

Libertatea a titrat azi: Se retrage sau se alintă? Simona Halep s-a rupt de echipă, după ratarea calificării în finala Fed Cup, și și-a lăsat colegele singure în fața presei să explice eșecul cu Franța. Gestul ei a fost interpretat de Mihai Rusu: ”Lipsă de respect!”.

Mihai Rusu dezaprobă gestul Simonei: ”Ne arată labilitatea ei mentală. Nu poți să vii la conferințe doar la succese. Dacă joci pentru România stai lângă echipă și la victorii, și la înfrângeri. Chiar dacă Simona are meritul de a câștiga ambele puncte pentru România, să te superi pe fete este o exagerare și o lipsă de respect. Asta este, ele atâta au putut. În schimb nici fetele nu s-au lăsat mai ”prejos”. Printre lacrimi ele au început să-i mulțumească Simonei. Păi la 30 de ani de la Revoluție am ajuns iarăși la cultul personalității?”.

Begu, în lacrimi: ”Îi mulţumim Simonei”

Fetele aproape că i-au cerut iertare Simonei Halep. Irina Begu, accidentată și cu lacrimi în ochi, a spus: „Sunt foarte dezamăgită că nu mi-am putut ajuta echipa. Era un punct pe care trebuia să îl iau. Ce putem spune? Doar că îi mulţumim Simonei în primul rând pentru dăruirea ei”.

Monica Niculescu, fantastică în multe momente ale partidei de dublu, a declarat: „Îmi pare rău. Au fost doar câteva puncte diferenţă. Acele puncte le-am luat noi la Ostrava, acum nu am mai putut. Îi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.