Simona Halep Pregătește La Miami Meciul De Fed Cup Cu Franța! S-a Antrenat Cu Irina Begu | Sport, Tenis | Libertatea.ro Simona Halep Pregătește La Miami Meciul De Fed Cup Cu Franța

0

Bune prietene, Simona Halep și Irina Begu au făcut împreună o ședință de pregătire extrem de intensă pe ”Hard Rock Stadium”, cel mai nou teren dat în folosință la acest turneu.

Un semn clar că cele două sportive vor juca la simplu pentru România în meciul din semifinalele Fed Cup cu Franța (Rouen, 20 și 21 aprilie), mai ales că înaintea jocului precedent din această competiție sportiva din Constanța a avut-o parteneră de pregătire pe Mihaela Buzărnescu, titulară cu Cehia.

Mai mult, Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a dezvăluit că Irina Begu este favorită să devină a doua rachetă a echipei noastre de Fed Cup.

„După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează (n.r. – meciul de la Rouen va avea loc pe zgură). Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu”, a anunțat Florin Segărceanu.

După victoria istorică împotriva Cehiei, deținătoarea trofeului, datorită punctului decisiv obținut la dublu de Irina Begu și de Monica Niculescu, prima sportivă a dat ”vina” succesului pe Simona Halep. ”Totul a fost posibil datorită Simonei. Am ajuns în această postură, 2-2, datorită ei și așa am putut să intrăm şi să dăm tot ce e mai bun”, a spus atunci Begu.

Nominalizată alături de Anastasija Sevastova, Georgina Garcia-Perez şi Ashleigh Barty pentru premiul Fed Cup Heart Award, în urma evoluției cu Cehia, Simona Halep a bătut mingea la Miami și cu Marius Copil, 28 de ani, 76 ATP, prima rachetă a României în echipa de Cupa Davis.

În cazul în care în meciul cu Franța Simona Halep și Irina Begu vor juca la simplu, Mihaela Buzărnescu va fi trecută rezervă, iar Monica Niculescu și Raluca Olaru vor forma echipa de dublu a României.

Simona Halep…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.