Simona Halep, prea mult pentru Venus! ‘Filmul’ meciului în care românca nu a avut ce discuta cu sora mai mare a familiei Williams

0

  • Simona Halep, sfertfinalistă la Miami pentru a patra oară în carieră! Fostul lider mondial nu a avut ce discuta cu Venus Williams, a câştigat clar, scor 6-3, 6-3 în 73 de minute, a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa americancei, iar acum îşi aşteaptă următoarea adversară.
  • În meciul care o poate duce în careul de aşi, Simona se va duela cu o chinezoaica numită Wang: fie cu Yafan (numărul 50 WTA), fie cu Qian (a 18-a jucătoare a lumii). Meciul celor două conaţionale e programat la ora 02:30.

00:53 GAME, SET ŞI MECI SIMONA! Halep pune capăt unei prestaţii la superlativ, câştigă, scor 6-3, 6-3, şi face pasul spre sferturile de finală de la Miami.


00:48 Miami, soare, underdogul rezistă! Simona începe perfect game-ul, merge la 30-15 şi se apropie la două puncte de victorie, dar VEnus se reinventează datorită reverului în lungul liniei şi mai adună un game pe tabelă. 6-3, 5-3 şi urmează momentul adevărului!


00:42 One more! Venus începe bine, cu un punct superb şi un ‘come on’ care răsună în afara arenei, dar continuă prost, chiar dacă Simona îi oferă o dublă greşeală. Game-ul se complică puţin, dar un serviciu bun şi un forehand minunat în momentul în care se intră în a doua oră de joc rezolvă situaţia.


00:36 Venus rezistă! Simona ajunge în situaţii bune, la 30-30 şi 40-40, dar Venus găseşte jocul cu care a câştigat, în trecut, de trei ori turneul de la Miami. Mingea e în terenul Simonei, iar încă două game-uri bune de serviciu înseamnă victorie


00:29 Trei game-uri la rând, un singur punct cedat! Halep îşi vede de marşul spre sferturile de finală, iar Venus mai are doar mici sclipiri, care nu durează mult. E o superioritate evidentă a Simonei, care ar trebui să forţeze un al doilea break


00:27 Şi break-ul vine! Venus face un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.