Simona Halep la Roland Garros 2019. Ce s-a întâmplat la antrenamentul pe repede-înainte, desfăşurat în urmă cu puţin timp pe Terenul 12

0

La o oră la care Angelique Kerber se vedea eliminată încă de la primul meci de pe centralul Philippe Chatrier de o Potapova extrem de motivată, care, în ciuda unei frecvenţe a primului serviciu de doar 49%, a trecut de reprezentanta Germaniei cu un categoric 6-4, 6-2 şi 28 de lovituri câştigătoare, Simona Halep se antrena pe Terenul 12, unul ce aduce aminte perfect de Arenele BNR şi terenurile sale spate-în-spate, 2 şi 3.

Fondul sonor: un grup aprig de susţinători ai letonului Gulbis, de pe Terenul 13, plus cântecele tipic franceze, trimise ca încurajare pentru Ugo Humbert, implicat în meciul de deschidere de pe Court 14. Partener de „dans” al Simonei, francezul Damien Lozano, un sparring partner pus la dispoziţie de Federaţia Franceză de Tenis şi care nu a înţeles mai nimic din ceea ce a încercat să-i ceară românca şi staff-ul său.

Având ca teme principale de antrenament loviturile de baseline, cu scurte inserate ici şi colo şi câteva urcări la plasă, Simona a jucat mai degrabă cu frâna de mână trasă, în special în ceea ce a însemnat partea dedicată serviciului. Au fost puţine minute dedicate lansării şi servicii moi, după ce românca a fost uşor deranjată de un bandaj prea strâns la glezna stângă, rupând câte o fâşie din el până la eliminarea completă.

Simona Halep, la antrenamentul de duminică. Foto: ProSport

Simona nu a dorit lovituri cu intensitate nici când, după ce Lozano a primit „dismiss” şi permisiunea de a pleca spre vestiare şi, apoi, imediat, un antrenament de la 13:00 cu Polona Hercog, Daniel Dobre a început să îi trimită mingi din mână, mai întâi spre rever, apoi pentru ca Simona să trimită cu dreapta. Aşa cum a făcut-o şi la Roma, Brică a întrebat-o pe Simona: cum vrei să îţi dau, mai tare, mai încet? Iar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.