Simona Halep are nevoie de antrenor: ”Îi trebuie un coach care s-o domine moral și intelectual!”

0

Marea problemă căreia Simona nu i-a găsit rezolvare o reprezintă antrenorul. Sportiva din Constanța a anunțat că ‘nu are chimie’ cu belgianul Thierry van Cleemput, așa că va continua ‘o perioadă’ fără antrenor!

‘Simona trebuie să găsească un antrenor care să-i influențeze atitudinea. N-are nevoie de cineva care s-o învețe tenis. E locul 2 WTA, a fost locul 1, ce s-o mai învețe antrenorul? În schimb, îi trebuie un coach care s-o domine moral și intelectual. În acest moment, ea crede că este cea mai bună, așa că se pune probleme dacă Simona este dispusă să primească și să-și însușească indicațiile antrenorului. E o situație complicată, pentru că personalitatea și atitudinea ei sunt cu totul altele față de momentul în care a început colaborarea cu fostul antrenor, Darren Cahill’, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Simona Halep are nevoie de antrenor. Andrei Pavel, ‘soluția de avarie’

Fostul tenismen, stabilit de ani buni în Germania, spune că, în acest moment, Halep este propria ei șefă. ‘Simona Halep face acum ce vrea! Se antrenează cum și când vrea, se recuperează la fel, își face programul după cum consideră ea că e mai bine. Dacă va avea rezultate, e bine, însă dacă rezultatele vor întârzia să apară, invariabil își va pune întrebarea: ‘Rămân singură sau apelez la un antrenor?’. Este clar, îi trebuie un coach de top care s-o ajute. Acum mai trebuie ca ea să accepte să se lase ajutată’, a precizat Rusu.

O ‘soluție de avarie’ ar reprezentat-o, în opinia fostei voci de la Europa Liberă, aducerea unui antrenor român. ‘După ce Marius Copil a anunțat că s-a despărțit de Andrei Pavel, este o șansă ca antrenorul român să ajungă lângă Simona Halep. E însă o soluție de avarie, se reîncălzește o supă, pentru că Pavel a mai fost antrenorul lui Halep. Nu știu ce gust va avea ‘supa’. După cum spuneau și cei de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.