Simona Halep a dezvăluit secretul prin care a dus-o Darren Cahill pe primul loc

0

Halep a postat, vineri, pe Twitter un videoclip emoționant, care cuprinde imagini din cariera sa, iar pe fundal se aud mai multe mesaje motivaționale spuse de unii dintre cei mai buni oratori ai epocii moderne, dar și unele spuse de Darren Cahill.

„Am primit un cadou special săptămâna trecută. Un clip care înseamnă enorm pentru mine, pentru că aceste cuvinte mi-au fost repetate de multe ori în ultimii doi ani, mai ales după înfrângeri dureroase.

Ar fi trebuit să fie privat, dar am vrut să îl împărtășesc cu voi, pentru că reprezintă povestea mea. Mulțumesc, Darren Cahill”, a fost mesajul postat de Simona alături de clip.

„Nu poți conecta punctele uitându-te înainte, o poți face doar uitându-te înapoi. Așa că trebuie să crezi că punctele se vor conecta în viitorul tău. Trebuie să crezi în ceva, în Dumnezeul tău, în destin, în viața, karma, nu contează. Dacă vei crede că punctele se vor uni în viitor, vei avea încrederea să-și urmezi calea, chiar dacă te va conduce dincolo de calea ta bine-cunoscută. Și asta va face diferența”, sunt cuvintele lui Darren cu care începe clipul.

„Timpul tău este limitat. Nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu trăi din rezultatele vieții altcuiva. Nu lăsa zgomotul opiniilor altor oameni să reprezinte vocea ta. Trebuie să găsești ce iubești. Și asta este valabil atât pentru munca ta, cum este și pentru iubiții tăi. Munca îți va ocupa o mare parte din viață și singurul mod în care poți fi cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce iubești. Dacă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.