Şi cu Dennis Man cum rămâne? :) Echipa care „poate plăti 30 de milioane de euro”, interesată de un super mijlocaş pe care s-au dat 110 milioane de euro şi care a câştigat 21 de trofee

0

Zvonurile despre posibilul interes al lui Zenit St. Petersburg, liderul campionatului din Rusia, pentru românul Dennis Man par tot mai ridicole pe măsură ce perioada de transferuri prinde viaţă. Cu excepţia declaraţiilor părţilor interesate din jurul mijlocaşului de la FCSB, nimeni nu a confirmat posibilul interes al ruşilor pentru mijlocaşul ofensiv al vicecampioanei din Liga 1 Betano.

Mai mult, ştirile apărute recent trimit în ridicol orice alăturare dintre Zenit şi Man. Jurnalistul armean Hrach Khachatryan, citat de publicaţia rusească Sport Express, indică faptul că Zenit St. Petersburg este interesată de mijlocaşul ofensiv Henrikh Mkhitaryan de la Arsenal Londra, cel care ar fi şi pe lista italienilor de la AC Milan.

Fotbalistul armean de 29 de ani poate evolua pe orice poziţie în linia de mijlocaşi ofensivi şi a jucat în acest sezon pentru Arsenal mai multe partide chiar pe postul pe care s-a consacrat Dennis Man, cel de mijlocaş ofensiv dreapta. Chiar dacă Arsenal nu pare dispusă să se despartă de fotbalistul care a marcat de patru ori în această ediţie din Premier League, o declaraţie recentă a lui Unai Emery alimentează zvonurile care dau drept posibilă despărţirea lui Arsenal de un fotbalist cu ”greutate”. Antrenorul ”tunarilor” a spus, într-o conferinţă de presă, faptul că ”nu putem face transferuri definitive, putem doar să împrumutăm jucători, să îi aducem sub formă de împrumut”. Totuşi, este mai probabilă o despărţire a lui Arsenal de Ozil, nu de Mkhitaryan, asta în condiţiile în care interesul lui Zenit nu s-ar materializa printr-o ofertă de nerefuzat pentru echipa din Premier League.

De curând, imprsarul moldovean Arcadie Zaporojanu înainta o variantă cu tentă SF şi pronunţa numele echipei ruse: „Pot să aduc o ofertă de aproximativ 30 de milioane de euro de la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.