Şi-a pregătit „răzbunarea”, după ce a plecat de la Dinamo! Fotbalistul dat afară după, şocat de ce a trăit în România: „Mă uitam la echipă şi…”. Are ambiţii mari: „Vreau să fiu numărul 1 al ţării”

0

Sean McDermott (25 de ani) a spus tot ce are pe suflet după ce a plecat de la Dinamo pe uşa din dos. Irlandezul care s-a întors în Norvegia, la Kristiansund, nu înţelege de ce a fost dat afară, deşi nu primise gol în primele două meciuri, recunoaşte că e dezamăgit pentru neconvocarea la naţionala Irlandei şi susţine că vrea să devină portarul numărul 1 din ţara natală. 

McDermott era văzut ca un portar de perspectivă în urmă cu 10 ani. S-a lansat la centrele de copii şi juniori ale lui Arsenal, dar s-a stins pe parcurs. A fost împrumutat, iar în cele din urmă staff-ul ”tunarilor” a decis să-l cedeze definitiv. Înainte să ajungă în România, a mai evoluat pentru Sandnes Ulf, IK Start şi Ullensaker, toate din Norvegia.

McDermott a vorbit cu cei de la Planet Football despre ultimele aventuri din fotbal, la Dinamo„Mi-au spus că o să fiu numărul 1, dar nu mă aşteptam doar să apar acolo şi să fiu considerat cel mai bun, nu am vrut totul de-a gata. Am jucat în primele trei meciuri, în primele două nu am luat gol, am pierdut cu 2-1 în al treilea şi am citit undeva că am greşit la goluri, dar dacă te uiţi nu sunt greşeli de portar, sunt doar goluri normale. Sunt goluri, nu poţi fi perfect. Nu a fost un loc bun în care eu să-mi îndeplinesc obiectivele personale. Sunt încă tânăr, am 25 de ani, vreau să fiu numărul 1 al Irlandei şi să joc în cele mai puternice ligi din lume, iar la Dinamo nu cred că era locul potrivit pentru a mă dezvolta. Imediat cum am pierdut un joc, eu am fost dat afară.

Pur şi simplu nu e corect. Mă uitam la echipă, au cumpărat mulţi jucători noi în ianuarie, iar eu nu am făcut parte din planurile lor de viitor, schimbau jucători, aşadar nu era locul potrvit pentru a creşte”.

Portarul e dezamăgit şi pentru că a pierdut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.