sfârșitul glorios pe care eroii îl meritau

0

După o lungă și chinuitoare așteptare, „Avengers: Endgame” s-a lansat, spre bucuria milioanelor de fani Marvel de pretutindeni. Filmul reușește să încheie spectaculos o întreagă eră Marvel, cu eroi pe care am ajuns să îi îndrăgim mai ceva decât îl îndrăgesc copiii pe Moș Crăciun, care ne-au fascinat neîntrerupt în ultimii unsprezece ani, de când a apărut primul film cu Iron Man, și până acum.

De când a apărut „Avengers: Infinity War” în 2018, am citit și scris constant despre toate teoriile cu privire la ce va avea să se întâmple în filmul acesta, care încheie faza trei a Universului Cinematic Marvel și deschide drumul către faza patru. Eram atât de nerăbdătoare încât atunci când a venit luna aprilie, eram mai entuziasmată de faptul că se apropia lansarea „Avengers: Endgame” decât de faptul că se apropia ziua mea.

Cu o săptămână înainte de film, deja simțeam că sunt pe punctul de a face implozie, așa că am început să citesc o grămadă de teorii încropite de fani, pentru a mă calma. Cu două zile înainte de avanpremieră, deja citeam primele impresii ale criticilor din afară, care numeau filmul „pur și simplu perfect”. Pe internet pluteau spoilere, așa că am încercat să mă feresc de ele ca de naiba. Așteptările mele erau undeva aproape de Lună.

În seara dinaintea avanpremierei, am avut un mic breakdown (poate e un termen prea puternic, dar nu contează): dacă filmul nu va fi atât de bun pe cât îmi imaginez că va fi? Dacă va fi doar ok, și nu spectaculos? Știu, „first world problems”.

Apoi a venit ziua cea mare. Am pășit în sala de cinema simțind în aer toată tensiunea dulce a faptului că urma să fiu martoră la ceva legendar. În timp ce m-am așezat pe scaun, am simțit cum îmi zbate în piept mândria că am am reușit să evit spoilerele ca o profesionistă. Acum tot ce îmi rămânea de făcut era să nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.