Serena Williams a predat o lecţie prin discursul de la Gala Premiilor Oscar. „Mesajul codat” transmis de campioana americană către familia regală a Marii Britanii

0

Serena Williams este, potrivit Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, prima reprezentantă a sportului alb căreia îi revine onoarea de a urca pe scenă la Gala Premiilor Oscar pentru a prezenta un câştigător. Duminică noapte, americanca în vârstă de 37 de ani, câştigătoare a 39 titluri de Mare Şlem în cele trei probe – simplu, dublu feminin şi mixt, a trimis un mesaj către o bună prietenă şi către familia regală britanică în timp ce vorbea pe scenă despre filmul „A star is born”, care o aduce pe marile ecrane într-o ipostază inedită pe Lady Gaga, alături de Bradley Cooper.

Discursul Serenei Williams a fost descris drept unul motivaţional, puternic şi inspiraţional de către presa din întreaga lume. Publicaţia britanică „Mirror” a descifrat însă mesajul codat din spatele prezentării filmului care a primit premiul pentru cel mai bun cântec – „Shallow”, muzică şi versuri de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt.

Când suntem tineri, cu toţii avem visuri despre ceea ce putem obţine în viaţă. Să ai un vis este uşor. Să îţi îndeplineşti visul – asta este greu. Fie că visul acela se referă la a deveni actor, jucător de tenis sau cântăreţ – cum este cazul lui Ali în ‘A star is born’. În filmul nominalizat în această seară la premiul pentru ‘cel mai bun film’ vedem prim ochii lui Ali ce e mai greu şi ce e mai frumos în drumul spre succes„, a spus Serena Williams.

Ultima parte a discursului celei care a revenit în Top 10 WTA după ce a devenit mamă, cu două finale jucate în turneele de Mare Şlem la Wimbledon şi US Open 2018, i s-a adresat lui Meghan Markle, ducesa de Sussex (37 ani), devenită soţia prinţului Harry în mai 2018. „Este o goană după faimă, o presiune a succesului şi durerea de a sacrifica dragostea pentru carieră… sau cariera pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.