Sepsi – Astra 0-1. Giurgiuvenii au obţinut victoria în finalul partidei. Cum arată clasamentul play-off-ului

0

Sepsi – Astra 0-1 (Cestor 88)

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Khamis – Velev (Vaşvari 63), Karnitskiy – Mensah (Fulop 46), Nouvier, Fl. Ştefan – Tandia
  • Rezerve: Fejer – Fulop, Rudol, Hamed, D. Flores, Vaşvari, Sîntean
  • Astra: Lazar – Butean, Cestor, Bejan, Dima – R. Moise, Mrzljak (Begue 63) – Balaure (Gheorghe 79), N. Roşu, Biceanu (Llullaku 57) – Zoua
  • Rezerve: M. Santos – Erico, Radunovic, V. Gheorghe, Begue, Llullaku, Hambo

Minutul 90+3: Fluier final! Astra se impune pe terenul lui Sepsi şi obţine prima victorie în acest play-off.

CLASAMENTUL:

Minutul 88: GOOOOOOL Astra! Llullaku primeşte o centrare din corner, retrimite în careu către Cestor care reia cu capul din faţa porţii goale şi deschide scorul.


Minutul 87: Ce şansă a avut Llullaku! O nouă ieşire eronată a lui Niczuly, care a încercat să boxeze o minge înainte ca aceasta să ajungă la Zoua. Mingea a ajuns la albanez, care a nimerit bara transversală cu o scăriţă.


Minutul 83: Ocazie mare pentru Sepsi! Flores întoarce mingea la marginea careului către Ştefan, care şutează din prima, puternic, pe jos, dar mingea este reţinută de David Lazar.


Minutul 67: Butean centrează în careu de pe partea dreaptă, către Zoua, dar Niczuly iese perfect şi boxează mingea, înainte ca atacantul giurgiuvenilor să reia.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Pauză!


Minutul 33: Asediu la poarta lui Sepsi! Niczuly iese din poartă pentru a respinge un balon care ajunge, în cele din urmă, la Romario Moise. Acesta încearcă să-l execute pe goalkeeper-ul advers cu o scăriţă, dar Jovanovic respinge spectaculos înainte ca mingea să depăşească linia porţii.


Minutul 12: Ocazie mare pentru cei de la Astra! Butean înaintează către careul advers, trimite către Mrzljak, dar şutul acestuia este blocat de Niczuly.


 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.