Semimaraton Internaţional în Capitală. Circulaţia este restricţionată sâmbătă şi duminică

0

Circulaţia va fi restricţionată, sâmbătă şi duminică, pe mai multe artere din centrul Capitalei, cu ocazia derulării Semimaratonului Internaţional. Traficul mijloacelor de transport în comun va fi, de asemenea, deviat, informează Brigada Rutieră.

Sâmbătă, în prima zi a “Semimaratonul Internaţional Bucureşti”, se desfăşoară cursele pentru copii şi adolescenţi.

„La ora 09.00, se va da STARTUL la cursa populară pe traseul: Breteaua Parchetului General – dr. pe Bd. Unirii până la intersecţia cu Bd. I.C. Brătianu (întoarcere înainte de intersecţie) – retur pe Bd. Unirii – breteaua Ministerului de Finanţe – dr. pe Bd. Libertăţii până la intersecţia cu Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii până la intersecţia cu Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – dr. Breteaua Parchetului General – SOSIRE”, informează Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Totodată, în jurul orelor 10.30 va urma etapa la care vor participa adolescenţii înscrişi la concurs, semimaraton care se va desfăşura pe traseul: Breteaua Parchetului General – dr. pe Bd. Unirii până la intersecţia cu Bd. I.C. Brătianu (întoarcere înainte de intersecţie) – retur pe Bd. Unirii – breteaua Ministerului de Finanţe – dr. pe Bd. Libertăţii până la intersecţia cu Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii până la intersecţia cu Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – dr. Breteaua Parchetului General – SOSIRE.

În aceeaşi zi, la ora 12.30, se va da startul curselor pentru copii pe traseul: Breteaua Parchetului General – dr. pe Bd. Unirii până la prima trecere pentru pietoni pentru copii până la 9 ani şi întoarcere la a doua trecere pentru pietoni pentru copii cu vârsta până la 13 ani – retur pe celălalt sens al Bd. Unirii…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.