Sean „Diddy” Combs vorbește pentru prima dată despre moartea șocantă a lui Kim Porter, mama a trei dintre cei șase copii ai lui

0

Kim Porter a avut o relație cu Sean „Diddy’ Combs timp de 13 ani, până în 2007, când cei doi s-au despărțit definitiv. Aceasta a fost descoperită moartă joi în locuința sa din Los Angeles.

Sean „Diddy’ Combs a vorbit pentru prima dată despre moartea șocantă a lui Kim Porter prin intermediul unei postări pe Instagram. „În ultimele trei zile am încercat să mă trezesc din acest coșmar. Însă nu am putut”, a scris Diddy pe Instagram în postarea care prezintă un video în care artistul apare alături de Kim în timpul unei ședințe foto.

„Nu stiu ce o să mă fac fără tine, baby. Îmi este foarte dor de tine. Azi, o să îți aduc un tribut, o să încerc să găsesc cuvintele care să explice relația noastră imposibil de explicat. Am fost mai mult decât cei mai buni prieteni, am fost mai mult decât suflete pereche. Și îmi este foarte dor de tine. Super black love”.

De-a lungul zilei de ieri, Diddy a postat mai multe videouri cu Porter pe profilul său de Instagram și pe Instagram stories. Într-unul dintre montajele dedicate lui Porter, artistul a scris „Voi crește familia noastră exact așa cum m-ai învățat tu. Te voi iubi mereu!!!!”

Kim Porter și Sean „Diddy’ Combs au început o relație în anii 90 și au avut mai multe despărțiri până în 2007, când separarea lor a fost definitivă. Cei doi au împreună trei copii, Christian, în vârstă de 20 de ani și gemenele DLila Star și Jessie James, în vârstă de 11 ani. Sean Combs l-a crescut alături de Kim și pe fiul acesteia, Quincy, considerându-l mereu și fiul său.

Relația celor doi a fost una complicată, ei luptându-se în instanță pentru custodia copiilor în 1999. Înainte ca aceștia să se împace în 2003, Diddy a avut o relație de doi ani cu Jennifer Lopez.

Combs mai are doi copii din relațiile anterioare, Justin, în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.