Se joacă meciul Miercurea Ciuc

0

 

„Ne așteaptă un meci greu pentru că vom da piept cu liderul din Liga I. Suntem pregătiți însă să punem capăt invincibilității formației gălățene. Și asta în ciuda faptului că Unite e favorită. Galațiul are un joc constant, dar vom încerca să câștigăm. Aștept victoria drept cadou de ziua mea’, a spus, pentru http://www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Dunărea Călărași, cel care în ziua meciului va împlini 38 de ani. Șotârcă nu va putea conta la meciul de luni pe portarul Garcia Fernandez, eliminat în partida de la Odorheiu Secuiesc.

‘Important e să rămânem neînvinși’

Component al generației de aur a echipei naționjale a României, alături de Marian Șotârcă, Florin Ignat, antrenorul-jucător al formației CS United Galați, are mari așteptări de la meciul de luni. „Important e să rămânem neînvinși și după această etapă. Va fi însă foarte greu. Unul dintre adversarii ambelor echipe va fi reprezentat de suprafața de joc a Sălii Sporturilor din Călărași, una care încetinește jocul, una care nu e pe placul jucătorilor de futsal. Ne vom descurca însă. Mergem la Călărași să jucăm și să câștigăm’, a declarat, pentru frf.ro, Florin Ignat.

Înfrângere la Deva

Sala Sporturilor „Zsolt Erőss’ din Miercurea Ciuc va găzdui luni seară, de la ora 19.00, derby-ul județului Harghita, confruntarea dintre Imperial WET Miercurea Ciuc și FK Odorheiu Secuiesc. Ambele formații au ca obiectiv prezențaîn play-off. FK Odorheiu Secuiesc vine după un egal spectaculos, 3-3, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, meci în care trupa lui Jakab Zoltan a revenit dela 0-3! Ciucanii vin după o partidă pierdută dramtaic la Deva, 3-5, după ce au condus până aproape de final cu 3-2!

‘O rivalitate sănătoasă’

„Sunt sigur, cunoscând ambele echipe, că va fi un spectacol adevărat, că vom reuși să promovăm împreună…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.