Scurt şi la obiect. Gică Hagi: „Am confirmat, suntem buni”. Viitorul merge în finala Cupei, iar Clujul să se teamă: „Suntem imprevizibili”

0

Gică Hagi, un patron, un antrenor şi un tată fericit. Echipa sa, Viitorul, s-a calificat în finala Cupei României după un meci intens în faţa oltenilor lui Mangia şi Papură.

Constănţenii s-au impus cu 4-1 la general şi vor juca ultima fază a competiţiei în faţa Astrei Giurgiu, echipă care nu-i oferă amintiri plăcute „Regelui”

Astra este echipa care ne-a bătut o dată cu 3-0, dar suntem fericiţi că am ajuns în finală. Ne doream acest lucru, ne bucurăm de performanţele pe care le facem. Vrem să câştigăm şi cred că vom face un meci foarte frumos„, a spus Hagi, la microfonul Digi Sport, care a felicitat jocul făcut de băieţii lui:

Cred că acest lucru e cel mai important. Suporterii care au venit la stadion au văzut un meci foarte bun, ştiam că întâlnim un rival foarte bun, am făcut un meci bun. Am avut şi şanse, dar asta e fotbalul, Cojocaru e portarul nostru, lucrul cel mai important este că suntem într-un moment foarte bun, uneori ne salvează unul, alteori altul.

Important este că Viitorul a făcut faţă unui adversar foarte bun, a jucat cu Steaua, la patru zile cu Craiova, s-a văzut oboseală la unii, nu erau aşa proaspeţi, dar am făcut schimbări bune.

Le-am zis în vestiar: Am confirmat, suntem buni. Chiar dacă suntem foarte tineri suntem buni că le facem faţă echipelor mari, suntem talentaţi„.

Ianis Hagi a reuşit o triplă în dubla cu Universitatea Craiova. Dacă în meciul tur, pe „Ion Oblemenco” decarul Viitorului a marcat un gol (n.red. – 2-1 pentru Viitorul, al doilea gol a fost marcat de Rivaldinho), la Ovidiu, Ianis a reuşit dubla.

Ianis este într-o formă inspirată, ştie ce face, a muncit, a suferit, a învăţat să aibă răbdare. Are nevoie de echipă, joacă pentru echipă. Un decar trebuie să facă diferenţa, trebuie să creze, e foarte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.