Şcoala “Europa” a câştigat Cupa Hagi Danone de la Târgu Mureş

0

Cupa Hagi Danone are o campioană la Târgu Mureş: Şcoala “Europa”! Câştigătoarea competiţiei s-a calificat la Turneu Final de la Constanţa. Drumul spre Mondialul Danone de la Barcelona este deschis!

În finală, copiii de la “Europa” au învins, cu scorul de 1-0, echipa de la Şcoala “Tudor Vladimirescu” Tg. Mureş. Pe locul al treilea s-a clasat Şcoala “Dr. Bernardy Gyorgy” Tg. Mureş.

“Tunar” de zece! Campioana de la Tg. Mureş l-a dat şi pe golgheterul turneului: Paul Ioan Laslo – 10 goluri. Cătălin Haidu (Şcoala “Tudor Vladimirescu”) a fost desemnat “Cel mai bun portar al turneului”. Haidu practică în paralel şi handbalul şi mai are o mare pasiune: teatrul! A jucat la Teatrul Naţional din Târgu Mureş rolul Prefectului în piesa “Analfabetul”, scrisă de dramaturgul Branislav Nusic!

În oraşul care l-a dat pe Laslo Boloni, primul jucător cu 100 de selecţii la Naţionala României, copiii au fost premiaţi de fotbalistul Victoraş Astafei! Copiii participanţi la Cupa Hagi Danone au oferit speranţă oraşului! Târgu Mureş are viitor în fotbal! Echipele calificate la Turneul Final de la Constanţa, după primele trei etape zonale: LPS Banatul Timişoara, Şcoala “Aurel Vlaicu” Arad şi Şcoala “Europa”.

Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiţie de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani, îşi va desfăşura anul acesta cea de-a zecea ediţie. La acest turneu vor avea drept de joc copiii născuţi după data de 1 ianuarie 2007. Ca în fiecare an, cele mai bune echipe şcolare şi cluburi de top din ţară vor juca pentru şansa unică de a reprezenta România la Danone Nations Cup.

Peste 3.000 de copii participă, anual, la Cupa Hagi Danone. Sloganul competiţiei – “Crede în visul tău!” – le-a dat aripi multor puşti. Au fost…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.