SCM Craiova şi Măgura Cisnădie, alternativa în acest weekend pentru Mondialul masculin. Formaţia din Bănie joacă pentru locul 1 în Grupa D a Cupei EHF, înaintea unui alt meci de foc cu CSM Bucureşti

0

SCM Craiova şi Măgura Cisnădie susţin la sfârşitul acestei săptămâni noi meciuri în grupele Cupei EHF. Formaţia din Bănie joacă pentru locul 1 în Grupa D, într-o partidă în deplasare cu Super Amara Bera Bera (sâmbătă, ora 19:00). Gruparea din judeţul Sibiu va evolua pe teren propriu cu Bietigheim (duminică, ora 17:30), într-un meci din Grupa A, în tentativa de a şterge impresia lăsată în urmă cu o săptămână, la Esbjerg, unde a pierdut la 23 de goluri diferenţă.

Craiova are tur de forţă în această perioadă. După succesul cu Nykobing (18-12), în urmă cu o săptămână, echipa lui Bogdan Burcea a plecat la drum spre Spania via Zalău, acolo unde la mijlocul săptămânii a jucat în Liga Naţională. Oltencele nu au foarte mult timp de respiro, pentru că marţi, în Bănie, va veni CSM Bucureşti, iar vineri, Podravka Koprivnica, două adversare care au anumite semnificaţii. În aceste condiţii, antrenorul deţinătoarei Cupei EHF se bucură pentru moment că nu au apărut alte accidentări în lot, pentru că lista este deja una importantă: Cristina Zamfir, Florentina Stanciu, Mariana Costa, Ana Maria Ţicu. Niciuna nu a evoluat la Zalău şi nu va fi pe teren nici la partida cu Bera Bera.

Bogdan Burcea a anunţat că Mariana Costa ar putea debuta în curând la SCM Craiova, în timp ce revenirea Cristinei Zamfir încă este incertă până în februarie.

„Ne aşteaptă un meci dificil cu Bera Bera, este o formaţie care joacă în mare viteză, extrem de periculoasă între 6 şi 9 metri. Joacă într-o viteză mai bună decât Nykobing”, a declarat Bogdan Burcea înaintea partidei cu Bera Bera. Craiova este pe locul 1 în grupă înaintea acestei partide, după acel 18-12 cu Nykobing. Formaţia bască a pierdut la debut cu 32-29 pe terenul echipei Podravka Koprivnica.

Măgura Cisnădie au pierdut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.