Scandal la unul dintre sponsorii LPF! Decesul patronului a declanşat un „război civil”. Cei trei fii dezmoşteniţi l-au agresat pe noul şef al firmei: i-au fracturat un deget şi au acoperit camerele video cu pungi

0

Una dintre cele mai importante firme din România, Adeplast, sponsor al Ligii Profesioniste de Fotbal, e în plin scandal, în urma decesului patronului Marcel Bărbuţ, la 62 de ani. Cei trei fii ai săi, Alexander Michael (29), Thomas (26) şi Marcel jr. (23) se aşteptau să conducă firma, dar prin testament această funcţie i-a revenit CEO-ului Daniel Stăncescu.

  • Adeplast, firmă înfiinţată în urmă cu 20 de ani, a devenit unul dintre cei mai mari producători de adezivi, mortare uscate, polistiren, vopsele şi tencuieli decorative din România. Adeplast numără 470 de angajaţi şi a avut o cifră de afaceri de 92 de milioane de euro în 2018.

Libertatea a publicat informaţii despre “războiul civil” care a  început la Adeplast. După decesul patronului Marcel Bărbuţ, răpus de cancer la 62 de ani, acesta i-a dat frâiele companiei CEO-ului Daniel Stăncescu, aspect care i-a iritat pe cei trei fii.

Alexander Michael (29), Thomas (26) şi Marcel jr. (23) au avut o surpriză neplăcută când au citit testamentul tatălui. Tocmai din acest motiv au apelat la Registrul Comerţului pentru a-l îndepărta pe Stăncescu din firmă, dar cererile lor au fost respinse ca neîntemeiate. Din păcate pentru ei, cei trei nu figurează în organigrama firmei drept acţionari.

Sursa citată susţine că totul a degenerat în urmă cu 10 zile, când cei trei fii au intrat în biroul lui Stăncescu, cerând transferuri spre conturile lor în valoare cuprinsă între 10.000 şi 50.000 de euro. Unul dintre băieţi l-a lovit pe Stăncescu şi i-a fracturat degetul mare de la mâna dreaptă, în timp ce ceilalţi doi s-au ocupat să închidă uşa. Camerele video au fost acoperite cu pungi, iar CEO-ul a fost deposedat cu forţa de laptop şi de telefonul mobil. Totul s-a terminat cu o plângere făcută de Stăncescu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.