Scandal între Cristina Șișcanu și Chrissy Teigen, pe Instagram

0

Concret, John Legend a postat pe contul său de Instragram o fotografie în care Chrissy apare alături de cei doi copii ai lor, Luna Simone Stephens și Miles, și de mama ei (bunica micuților), în timp ce băiețelul este hrănit cu biberonul.

La un moment dat, scrie mother.ly, un comentator (jurnalist român, conform biogeografiei sale IG) a întrebat: „Nu mai alaptezi?”

Fanii vedetei de peste ocean au răspuns imediat, supărați, luându-i apărarea, iar – la scurt timp – după acest moment, însăși Chrissy i-a scris româncei, în stilul ei caracteristic, plin de ironie.

Exact, româncă, pentru că Revista Unica scrie că este vorba despre Cristina Șișcanu (34 ani), soția lui Mădălin Ionescu (48 ani), ea fiind cea care i-a scris pe Instagram lui Chrissy Teigen.

Cristina Șișcanu a născut, în aprilie 2017 o fetiță, pe care ea și soțul său, Mădălin Ionescu, au botezat-o ulterior Petra. De la nașterea Petrei, Cristina a fost una dintre vedetele din România care au susținut alăptatul în locurile publice și au vorbit deschis despre acest subiect.

La fel ca și Cristina, Chrissy a vorbit deschis despre alăptat, în trecut, după nașterea fiicei ei, Luna (2 ani). Vedeta americană s-a fotografiat adesea alăptând primul copil și a susținut alăptarea ca parte din dezvoltarea sănătoasă a copiilor.

În fotografia despre care vorbim, postată de John Legend pe Instagram, soția lui celebrului artist își hrănea, însă, copilul cu biberonul… Și de aici, întrebarea Cristinei adresată modelului american, care i-a adus atâtea critici…

 

Instagram Chrissy Teigen si Cristina Siscanu

  • Tu nu mai ai bune maniere?”
  • Asta nu e treaba ta”
  • De ce te interesează pe tine asta? În plus, dacă își hrănește bebelușul cu biberonul, asta nu înseamnă că nu mai alăptează. Indiferent de ceea ce îi dă copilului – lapte matern sau lapte praf – este alegerea ei, nu e bebelușul tău”
  • De ce e treaba…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.