Scandal între Corina Ungureanu și Ministerul Tineretului și Sportului. Replică dură a ministrului

0

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care este și membru al partidului Pro România, s-a lansat într-un schimb de replici cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei.

Gimnasta Corina Ungureau și ministrul Tineretului și Sportului s-au lansat într-un schimb dur de replici pe Facebook. Prima care a dat tonul a fost fosta gimnastă care, recent, s-a înccris în formațiunea Pro România, condusă de Victor Ponta.

Fosta gimnastă i-a reproșat ministrului că s-a lăudat cu participarea la o competiție sportivă, deși, susținea ea, oficial a ajuns abia la final, pentru pozele aferente. De cealaltă parte, ministrul nu neagă acest lucru, dar vine cu propriile explicații și cu o replică acidă.

Dispută între fosta gimnastă Corina Ungureanu și ministru Tineretului și Sportului

Cea care a dat tonul acestor discuții este fosta gimnastă Corina Ungureanu. Ea este acum antrenor la clubul CS Petrolul Ploiești și a povestit cum au decurs Campionatele de gimnastică pe aparate de la Arad. Ea susține că ministrul Tineretului și Sportului, împreună cu o delegație de la PSD, ar fi venit doar la finalul concursului.


Asta în timp ce, pe pagina de Facebook a Ministerului,  se preciza că oficialul a asistat la finale, potrivit edupedu. Fosta gimnastă i-a cerut ministrului să rectifice această postare, iar ulterior cei doi s-au întâlnit pe aeroportul Otopeni, unde au purtat o discuție.

Așa a apărut replica ministrului Tineretului și Sportului, Bogdan Matei.

“Observ cu amărăciune că ia o foarte mare amploare un dialog pe care l-am purtat sâmbătă seară la Otopeni cu fosta gimnastă Corina Ungureanu. Dacă domnișoara Ungureanu dorește să avem un dialog calm și să ne spună ce nevoi are și cum am putea să o sprijinim mai mult, are ușa oricând deschisă la noi, iar eu personal o aștept cu drag pentru a o asculta. Inclusiv pentru a-mi cere scuze pentru dialogul de la aeroport, ca bărbat poate nu am folosit cea mai elegantă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.