Scandal în direct la TV! Stanciu vs. Porumboiu: „Era după un şpriţ, n-avea ochelarii!” / „Ăsta aduna fărâmituri de pe sub masă. Vezi-ţi, bă, de treabă!”

0

Finalul partidei dintre CFR şi Gaz Metan (2-2) a adus momente controversate, care au stârnit multe reacţii la cald. La aproape 24 de ore după meciul din Gruia, Daniel Stanciu, directorul sportiv al campionilor, a lansat un atac extrem de violent la adresa lui Adrian Porumboiu, după ce fostul mare arbitru a spus, la TV, că ardelenii au fost ajutaţi de arbitrul Radu Petrescu.

Centralul a dictat un penalty controversat în finalul partidei, pe care Culio l-a ratat, trimiţând în bară. Porumboiu şi-a spus părearea şi l-a ironizat fin pe Petrescu, iar Daniel Stanciu, acum oficial în Gruia, a reacţionat vehement. ”CFR a jucat mult mai bine, uitaţi-vă la numărul mare de ocazii. Au fost două greşeli personale, prima destul de uriaşă a lui Arlauskis. În rest, cei de la Gaz n-au avut aşa multe ocazii.

Am văzut şi comentariile, unele destul de acide, de după meci. S-a analizat la milimetru, dacă au fost sau n-au fost corect acordate cele două galbene. Hai să fim serioşi. Primul a fost acordat pentru o tragere grosolană de tricou iar al doilea pentru un atac la gleznă. Deci, sunt două galbene perfecte.

Că mai intră un specialist sau altul, care probabil avea sau nu avea ochelarii sau era după un şpriţ sau nu şi nici măcar nu văzuse jocul şi a spus că era simulare. Poate se poate face o discuţie după 5-6 reluări cu Ioniţă de penalty, dar dinamica jocului spune totul.Plus că nici cei de la Gaz nu au protestat şi n-au contestat decizia arbitrului”, a spus Stanciu, la Digi Sport.

La scurt timp după intervenţia lui Stanciu, Adrian Porumboiu a intra şi el în direct şi a dat o replică pe măsură. Porumboiu şi Stanciu au lucrat împreună la FC Vaslui: „Vezi-ţi, bă, de treaba ta, piţifelnicule! Obrăznicia e mare! Cum să-şi permită să spună că eram beat? A ajuns să pună la îndoială şi calitatea pe care am…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.