Șase lucruri fascinante pe care nu le știai despre Iron Man

0

Iron Man este unul dintre cele mai îndrăgite personaje Marvel, dar există câteva lucruri interesante pe care nu le știai.

Omul de Fier a inspirat generații întregi. Aproape oricine, de la copil la adult, își dorește să aibă o armură indestructibilă. Și, să fie la fel de bogat ca Tony Stark, evident.

Tom Cruise a fost cât pe ce să obțină rolul pentru Iron Man

Ți-ar mai fi plăcut seria filmelor Iron Man dacă rolul principal ar fi fost jucat de Tom Cruise în loc de Robert Downey Jr.? Într-adevăr, Cruise a fost actorul ales inițial pentru a-l interpreta pe Omul de Fier.

Se pare, însă, că acesta a refuzat rolul pentru că nu i-ar fi convenit scenariul. Probabil or fi existat și câteva neînțelegeri cu privire la bani, dar acest aspect nu este niciodată divulgat oficial.

J.A.R.V.I.S. are un nume plictisitor de lung

jarvis iron man

Dacă te-ai uitat măcar la unul dintre filmele Iron Man, sigur ai auzit de J.A.R.V.I.S. În universul Marvel, acesta este numele „servitorului” virtual al lui Tony Stark (interpretat de Robert Downey Jr.) și cel mai avansat sistem computerizat dotat cu inteligență artificială.

Numele J.A.R.V.I.S. este o abreviere, după cum se observă. Întregul său nume este Just a Rather Very Intelligent System.

În Avengers: Age of Ultron, J.A.R.V.I.S. se materializează, iar în următorul film, Avengers: Infinity War, este personajul cheie pentru salvarea universului, pentru că deține ultima Piatră a Infinitului. Evident, eșuează lamentabil să o apere.

„Costumul” lui Iron Man poate ridica până la 100 de tone

iron man hulk

Atunci când este încărcat la capacitate maximă, armura „clasică” a lui Tony Stark poate ridica până la 100 de tone. Este o forță impresionantă, având în vedere că Hulk, considerat cel mai puternic supererou Marvel, poate ridica (atunci când e „calm”) tot 100 de tone.

Armura Hulkbuster, pe care Stark a creat-o pentru a-l combate pe Hulk dacă o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.