Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, a fost în vacanță în Vietnam, Singapore, Malaezia și Hong Kong

0

În plus, fosta gimnastă trebuie și să fie pregătită pentru debutul pe marile ecrane, în producția „Faci sau taci”, a regizorului Iura Luncaşu. Premiera este programată pentru finalul lunii martie.

Crăciun cu părinții

Până atunci, Sandra a fugit de haosul din București. Mai întâi a petrecut o săptămână minunată alături de părinți la Viena, chiar înainte de Crăciun: „A fost o săptămână de vis și abia aștept să repetăm cât mai repede experiența. Ne-am distrat de minune!”. Acum a încercat o experiență unică: să descopere o parte din Asia! Împreună cu o prietenă au luat-o la pas prin Vietnam, Singapore, Malaezia și Hong Kong. Un adevărat tur de forță și multe amintiri minunate.

„Plec în vacanță de fiecare dată când am o astfel de oportunitate și niciodată nu spun nu! Chiar nu mă gândeam ca la început de 2019 să fiu în Asia, dar mi s-a părut foarte tare posibila experiență și am acceptat-o imediat. Pe viitor vreau să bifez neapărat și Statele Unite ale Americii! E în planul de destinații care nu trebuie ratate. În rest, în Europa îmi place cel mai mult să merg. Nu peste tot în Europa, dar în general p-aici ajung cel mai des. Sunt o fire energică, pozitivă, nu stau în casă atunci când mergem în vacanțe. Vizitez mult, fac zeci de kilometri în fiecare zi. Asia e ceva wow și vă recomand să mergeți când aveți ocazia! E ceva unic, diferit de tot ce am văzut până acum”, recunoaște Sandra în exclusivitate pentru Libertatea.

Cucerită de obiectivele asiatice

Prima oprire în vacanță a fost în Vietnam. „Cel mai mult m-a impresionat War Remnants Museum, pentru că are o încărcătură emoțională destul de mare. Este Muzeul de Război și este o atracție principală în orașul Ho și Min. M-au mai șocat foarte tare traficul și aglomerația de pe străzi. Oare oamenii ăștia cum și-au luat permisul de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.