Samsung și Huawei încă sunt în urma iPhone la 3 capitole cheie

0

iPhone și Samsung se află într-o competiție continuă pentru supremația în ceea ce privește numărul de utilizatori. Momentan, Samsung e mai sus.

Fiecare companie producătoare de telefoane vrea să ofere dispozitive cât mai bune și care au caracteristici cât mai numeroase și mai diferite de cele ale altora. Opțiunile oferite de un telefon joacă un rol important în alegerea unui anumit model de către utilizatori.

Majoritatea caracteristicilor sunt destul de comune tuturor telefoanelor, indiferent de compania care le produce. Forbes propune trei caracteristici cheie care ar face un iPhone mai popular decât telefoanele Samsung.

Tehnologia eSIM pentru iPhone

Un eSIM este un card SIM încorporat. Ceea ce înseamnă că funcționalitatea unei cartele SIM fizice este transferată către partea hardware a telefonului.

Modelul iPhone Xs deja are această opțiune, pe lângă slotul tradițional de cartelă. Totuși, Samsung Galaxy S10 nu are această opțiune, asta și pentru că producătorul a ales să-l facă dual SIM cu cartele clasice. Cel mai probabil n-o va avea nici modelul Samsung Galaxy Note 10, care va fi lansat mai târziu în 2019.

Ideea tehnologiei eSIM e că utilizatorii pot schimba numerele de telefon fără să mai fie nevoie să insereze o altă cartelă. De asemenea, Apple ar putea să introducă și opțiunea schimbării operatorului de telefonie mobilă pentru iPhone.

O opțiune simplificată ar putea fi fie și numai opțiunea de schimbare temporară a operatorului. Acest lucru este foarte util atunci când călătorești în străinătate și ai nevoie de un alt plan doar pentru câteva zile.

FaceID încă e mai confortabil și mai sigur decât amprenta

Apple are deja cel mai sigur și performant sistem de recunoaștere facială de pe piață. Totuși, o tehnologie FaceID mai rapidă ar fi binevenită. La fel ar fi și cazul unei tehnologii de mapping 3D pentru camerele din spatele unui…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.