Samsung Galaxy S10 ar putea să te scape, în sfârșit, de cabluri

0

Samsung a investit cel mai mult în încărcare wireless, dar niciodată n-a dus până la nivelul de mainstream. Samsung Galaxy S10 ar putea schimba asta.

Samsung a pierdut un pic cursa încărcării wireless pe măsură ce alte companii au trecut la acest standard. Mai mult, Huawei a venit cu ideea să încarci alt telefon de la propriul său telefon, adica Mate 20 Pro. Samsung Galaxy S10 ar miza pe încărcare wireless mai rapidă și astfel n-ai mai avea motive să n-o folosești.

Până acum, cea mai mare plângere la adresa încărcării wireless a fost că viteza nu era chiar cea de pe cablu. Ceea ce-i adevărat, dat fiind că pe cablu avem diverse standarde de fast charging. Totuși, cu Samsung Galaxy S10, compania ar vrea să recupereze acest handicap.

Astfel, încărcarea wireless de 15 wați folosită până acum de Samsung ar deveni istorie. Ar trece, odată cu noul model, la 27 wați. Spre comparație, Huawei deja se descurcă mai bine. Mate 20 Pro e la 40 wați. E însă un pas înainte pentru Samsung și o funcționalitate care sigur va fi bine primită de fanii companiei care vor dori noul model.

Până la anunțul oficial, pe baza zvonurilor de până acum, știm că Samsung va lansa câteva versiuni de Galaxy S10. Una va fi crema topului, cu 5G și până la șase camere (adică patru pe spate, două pe față). Problema e însă cu modelul 5G pe care s-ar putea să nu-l prinzi în România.

Cele mai multe informații neoficiale indică spre lansarea a trei versiuni diferite. Cel mai puternic Samsung Galaxy S10 ar fi însă cel cu conectivitate 5G. Numele de cod ar fi: SM-G977. Iar acesta nu va fi disponibil decât în Statele Unite ale Americii și Coreea de Sud.

E cumva previzibil ca doar aceste două țări să aibă acces la acesta, deoarece sunt țările în care Samsung a distribuit telefoane cu procesoare Qualcomm. Acestea două și China au fost mereu pe listă, în timp ce în Europa și alte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.