„Să nu uite de ce a fost pusă acolo”

0

Pe toată durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit cărora relația dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă s-ar fi răcit. Acum, liderul PSD face declarații care lasă loc de multe interpretări.

Liviu Dragnea susține că activitatea premierului Viorica Dăncilă va fi analizată după alegeri. Nu doar șefa Guvernului ar fi vizată, ci toți miniștrii care, după cum a spus în repetate rânduri liderul PSD, trebuie să îndeplinească promisiunile din programul de guvernare.

Nu e pentru prima dată când Liviu Dragnea invocă programul de guvernare. A făcut-o și în cazul celor doi foști premieri pe care partidul i-a dat jos: Sorin Grindeanu și Mihai Tudose. Iar cea mai recentă afirmație la adresa Vioricăi Dăncilă poate fi interpretată în mai multe moduri.

Ce-i transmite Liviu Dragnea premierului Viorica Dăncilă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, într-un interviu pentru Adevărul, despre relația sa cu premierul Viorica Dăncilă. A fost rugat să comenteze, între altele, relația șefei Guvernului cu partidul care a trimis-o la Palatul Victoria.

„Analizăm după alegeri, dar nu numai pentru dumneaei, e un sfat al meu pentru orice care ajunge întâmplător şi temporar într-un guvern. Să nu uite pentru ce a fost pus acolo, a fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut covârşitor de către români. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte acolo şi nu consideră că ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”
Liviu Dragnea, președintele PSD

De remarcat, însă, tonul dur din răspunsul liderului PSD. Liviu Dragnea s-a arătat, în acest context, nemulțumit că Viorica Dăncilă nu a acceptat o restructurare guvernamentală.

De ce s-ar fi răcit relațiile dintre Dragnea și Dăncilă

În toată campania electorală, premierul Viorica Dăncilă s-a afișat de foarte puține ori alături de Liviu Dragnea….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.