S-a speriat Darren Cahill de problemele lombare ale Simonei Halep? Lista completă a numelor de pe care Ion Țiriac va alege noul antrenor | Alte sporturi, Alte sporturi, Halep, Sport, Ultima oră, ultima-ora

0

Cahill a anunțat că a încheiat colaborarea cu Halep, deoarece dorește să petreacă mai mult timp alături de familie. „Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat, pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, a scris Cahill pe un site de socializare.

„Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Înţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generoziteatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor. Este o femeie tânără, pe care o respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut jobul visurilor mele şi vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat. Le doresc Simonei și echipei ei doar succes și abia aștept să o susțin de pe margine, în următorul an”, a mai scris tehnicianul australian.

Vrea să stea alături de fiul său

Răspunsul Simonei Halep a venit imediat: „Îți mulțumesc pentru tot, Darren. Pentru toată munca depusă și sprijinul necondiționat pe care mi l-ai acordat în ultimii ani. Am fost norocoasă să te am alături. Îți doresc atât ție, cât și familiei tale tot ce e mai bun”.
Chris Clarey, unul dintre specialiștii NY Times în tenis și apropiat al tehnicianului, afirmă că australianul dorește să aibă un rol important în cariera fiului său. Benjamin Cahill, în vârstă de 18 ani, urmează să treacă la tenisul de colegiu, în Statele Unite ale Americii. „Fiul lui Cahill, Benjamin, dorește să treacă la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.